Hesabım
    Akademi Tarihinin En İyi Oscar Konuşmaları

    Bu oyuncular konuşmalarıyla Akademi Ödül Töreni'ne damgasını vurdu!

    .

    96. Oscar Ödül Töreni için geri sayımın sonuna yaklaştık. Ödüller, önümüzdeki pazarı pazartesiye bağlayan gece, yani 11 Mart saat 02.00'da Disney+'ta canlı olarak yayınlanacak tören ile sahiplerini bulacak.

    Bu yılın kazananlarının kim olacağını, törende neler yaşanacağını ve tabii ki kabul konuşmalarını merakla bekliyoruz. Akademi Ödülleri, her yıl efsane isimlerin konuşmalarına tanıklık etmemizi sağlıyor. Duygusal, komik, garip, ilham verici veya bunların hepsi olmasıyla ünlü olan Oscar kabul konuşmaları, kazananların yüksek heyecanıyla birlikte bizleri çok farklı ruh hallerine sokabiliyor ama sonuçta bu konuşmaların çok azı hatırlanıyor.

    Bu dosyamızda Oscar kazanan oyuncuların en akılda kalıcı konuşmalarını bir araya getirdik. Akademi Ödülleri'nin yaklaşık bir asırlık tarihini göz önüne aldığımızda listeyi sınırlandırmak çok zor. Üstelik her yıl, yeni bir konuşma kalbimizi çalmaya devam ediyor ama Oscar kazanan ilk siyahi kadın oyuncu olan Halle Berry'nin duygusal anlarından Marlon Brando'nun tarihe geçen protestosuna, Roberto Benigni'nin çılgın enerjisinden Joe Pesci'nin tek cümlelik konuşmasına kadar bazı anlar hafızlardan hiç silinmiyor...

    2024 Oscar Adayları Belli Oldu!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top