Hesabım
    Alec Baldwin, Western Filmiyle Geliyor!

    Baldwin, "Rust" adlı filmde aynı zamanda yapımcı olacak.

    Alec Baldwin, Joel Souza yönetiminde, kendi fikirlerinden yola çıkılan bir senaryoyu hayata geçirmeye hazırlanıyor. Souza ve Baldwin'in hikayesine dayanan bağımsız Western filminin adı “Rust” olacak ve Baldwin, hem yapımcı hem oyuncu olarak projede yer alacak. Highland Film Group, 22 Haziran'da lansmanı yapılacak olan Marché du Film Online'da uluslararası satış görüşmelerine de başlayacak.

    CAA Media Finance, yerel hakları kullanacak ve BondIt Media Capital filmi finanse edecek. Baldwin, hafıza sorunları yaşayan meşhur kanun kaçağı Harland Rust'u canlandıracak. Uzakta yaşayan 13 yaşındaki torunu yanlışlıkla cinayetten hüküm giymiş ve asılmak üzere olan Rust, onu hapisten çıkarmak için Kansas'a gider. İki kaçak, efsanevi bir şerifi ve bir kelle avcısını peşinden sürüklerken, derinden gömülü sırlar açığa çıkar ve ikili hayatta kalmaya çalıştıkça beklenmedik bir aile bağı oluşmaya başlar.

    Matthew Helderman, Alec Baldwin, Anjul Nigam ve El Dorado Pictures prodüksiyon yapacaklar. Baldwin ve Nigam, daha önce yönetmen Souza’nın “Crown Vic” filminde de yapımcı olmuşlardı. Anna Granucci ayrıca baş yapımcı olarak Elizabeth L. Barbatelli'yle birlikte çalışacak.

    Baldwin, “30 Rock”ta oynadığı rol ve Başkan Donald Trump'ı “Saturday Night Live”da canlandırdığı performanslarıyla Emmy kazandı. Son iki “Mission: Impossible” filminde rol aldı. Souza’nın yazdığı filmler arasında “Crown Vic”, “Break Night” ve “Ghost Squad” yer alıyor. Filmin, 2021 yılında gösterimde olması planlanıyor ama 2022'ye ertelenme ihtimali her zaman kenarda duruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top