Hesabım
    Yüzüklerin Efendisi Ekibini Toplayan "Reunited Apart" Bölümü Yayınlandı!

    Yüzüklerin Efendisi ekibi bir araya geldi!

    Josh Gad'ın coronavirüs karantinası boyunca Zoom üzerinden her hafta yaptığı "Reunited Apart"ın bu haftaki konuğu Yüzüklerin Efendisi ekibi oldu. Yönetmen Peter Jackson dahil olmak üzere eredeyse tüm oyuncu kadrosunu toplayan program, sosyal medyada en çok konuşulan olaylardan biri oldu.

    J.R.R. Tolkien'in efsanevi eserlerini beyaz perdeye aktararak hayat bulduran Peter Jackson yönetmenliğindeki Yüzüklerin Efendisi serisi, yıllar sonra yeniden gündeme oturdu. Oyuncu Josh Gad'ın gerçekleştirdiği karantina programı Reunited Apart sayesinde bir araya gelen ekip, filme dair anılarını konuşarak duygusal anlara neden oldu. Yüzük Kardeşliğinin dokuz üyesini canlandıran Elijah Wood, Sean Bean, Sean Astin, Billy Boyd, Dominic Monaghan, Viggo Mortensen, Orlando BloomJohn Rhys-Davies ve Ian McKellen'ın yanı sıra Liv Tyler, Andy Serkis, Hugo WeavingMiranda Otto ve Karl Urban yayına katıldı. Ancak gözler, serinin göz alıcı karakterlerinden Galadriel'e hayat veren Cate Blanchett'i aradı ve bulamadı.

    50 dakikalık programda J.R.R. Tolkien'in kitaplarında yer almayan ancak Peter Jackson'ın eklediği kesitlerden bahsedildi. Örneğin, Gandalf'ın meşhur repliği "You shall not pass" aslında kitaplarda bulunmuyordu. Kitapta "You will not pass" sözlerine yer verilmişti. İlk filmde yer alan Sean Bean'in repliklerini ezberlemeyip bir baskısını aldığı ve sette sürekli olarak onu kontrol ettiği söylenenler arasında bulunuyor. Lord of The Rings serisinin, döneminin Akademi Ödülleri'nde birçok Oscar heykelciğini silip süpürdüğü biliniyor. Özellikle Return of The King, kesinlikle rakip tanımamıştı.

    J.R.R. Tolkien'in yarattığı Lord of The Rings evreninden son olarak The Hobbit kitabı seri olarak filme aktarılmıştı. Şimdi ise Amazon, yeni bir Lord of The Rings dizisini izleyicileriyle buluşturmaya hazırlanıyor. Dizi hakkında çok az bilgi olmasının yanı sıra konusu hakkında da yalnızca tahminler bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top