Hesabım
    Josh Gad, "Karlar Ülkesi 3" Olasılıkları Hakkında Konuştu

    Karlar Ülkesi 3 çekilecek mi?

    Animasyon türündeki Frozen filmlerinde Olaf karakterini seslendiren Josh Gad, Karlar Ülkesi 3'ün gerçekleştirilip gerçekleştirilmeyeceği hakkında konuştu. Geçtiğimiz yıl içerisinde Frozen II filmi sinemalardaki yerini almıştı, ancak eleştirmenlerden çok yüksek puanlar alamamıştı. Şimdi ise Josh Gad, üçüncü film olasılıklarından söz etti.

    Son zamanlarda Youtube üzerinen yaptığı Reunited Apart programıyla büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Johs Gad, Frozen'ın büyülü dünyasında Olaf karakteriyle bulunuyor. Disney+ son zamanlarda Olaf'lı kısa animasyon serisini yayınlıyor. Bilinenlere göre animasyon serisi tasarımcılar tarafından yapılırken Gad yalnızca evinden seslendirmesini yapıyor. Şimdi ise Gad, Frozen III hakkında konuştu. Devam filmi konusunda Disney'den henüz yeşil ışık gelmedi. Oyuncu ise olasılıklardan bahsetti: "Olay şu: Frozen II, var olması için bir neden olmadan önce Frozen II değildi. Aynı nedenden dolayı Frozen III'nin olup olmayacağını bilmiyorum. Bu benim ekipteki konumumun ötesinde. Ama size şunu söyleyebilirim: Bu karakterleri alıp umudu ve ilhamı geri getirme imkanı var. At Home With Olaf için Disney ekibiyle birlikte son birkaç haftadır çalışma nedenim bu. Bu üçüncü film formatında olmasa bile Frozen böylece devam ediyor. Ama göreceğiz. Eğer anlatmaya değer bir hikaye varsa, eminim ki Jennifer Lee ve harika ekibi Disney animasyonlarıyla bizlere o hikayeyi bir gün anlatacaklardır."

    Frozen II, 92. Akademi Ödülleri'nde En İyi Orijinal Şarkı kategorisinde yarışmış, ancak ödülü Rocketman'e kaptırmıştı. Filmin konusu ise şöyleydi: Karlar Ülkesi 2, Erindel’in kapılarının çok ötesinde tehlikeli bir yolculuğa çıkan Elsa, Anna, Kristoff, Olaf ve Sven’in maceralarını konu ediyor. Elsa, hayatını etkileyen bir sorunun cevabını arar. Elsa neden büyülü güçlerle doğdu? Bu sorunun cevabını bulmak için Erindel'in dışındaki ormana, bir bilinmeyene doğru giden Elsa, geçmişi ile ilgili gerçeklerle yüzleşecektir. Krallığı da tehlikeye atan cevapların peşine düşen Elsa, Anna, Kristoff, Olaf ve Sven ile birlikte tehlikeli ve bir o kadar da olağanüstü bir yolculuğa çıkar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top