Hesabım
    Zack Snyder'ın "Justice League"inin Hikayesinde Neler Var?

    Justice League'in Zack Snyder versiyonu yakında HBO Max'te olacak.

    Zack Snyder, aylarca verdiği uğraşlar sonucunda Warner Bros'u ikna ederek Justice League'in kendi kurguladığı halininin yayınlanmasına karar verdirdi. 27 Mayıs tarihinde açılışını yapan HBO Max'e 2021 yılı içerisinde yayın hayatına başlayacak olan Snyder'lı Justice League'nin hikayesinde neler olduğuna hep birlikte göz atalım.

    Snyder, geçtiğimiz yıldan itibaren bir hayranların ve Jason Momoa, Henry Cavill, Gal Gadot gibi yıldız oyuncuların desteğiyle #ReleaseTheSnyderCut kampanyasını başlatmıştı. Bunun üzerine Warner Bros'tan açıklama gelmiş ve kesinlikle filmi yayınlama gibi bir planlarının olmadığı açıklanmıştı. Ancak şirket sonunda dayanamadı ve WarnerMedia bünyesinde aylarca sürecek ve milyonlarca dolara mal olacak Snyder kurgusunun yayınlanacağını açıkladı.

    Zack Snyder, uzun süredir kesit kesit filmden görseller ve karakterlerin farklı hallerini paylaşıyor. Bazı sahneler hiç çekilmedi, bazı sahneler ise çekildi ancak kullanılmadı. Bunları topladığımızda ise ortaya Justice League'in detayları çıkıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top