Hesabım
    David Ayer'li "Suicide Squad"tan Yeni Bir Harley Quinn & Joker Görseli Geldi

    Suicide Squad'ın kesilen sahnesinden bir fotoğraf paylaşıldı.

    DC Evreni'nin en tartışmalı filmlerinden Suicide Squad'ı yöneten David Ayer, geçtiğimiz haftalarda Joker sahnelerinin filmden kesildiğini itiraf etmişti. Bu nedenle Jared Leto'lu Joker'ın performans sergileyebilmesi için yeterli zaman olmadığını ifade etti. Şimdi ise bu kesilen sahnelerden Harley Quinn ve Joker'lı bir fotoğraf paylaşıldı.

    David Ayer'in Suicide Squad denemesinin ardından Warner Bros filmin devamını James Gunn'a devretmişti. Ayer imzalı Suicide Squad'ın vizyona girmesinin üzerinden 4 yıl geçmiş olmasına rağmen, film hala tartışma konusu halinde bulunuyor. Harley Quinn'in cinsel bir objeye dönüştürülmesinden Jared Leto'nun Joker'inin neredeyse hiç filmde görünmemesine kadar sosyal medyada tartışılıyor. David Ayer geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak Jared Leto'lu Joker'ın sahnelerinin kesildiğini söylemişti. Şimdi ise Joker ve Harley Quinn'in birlikte yer aldığı ve kesilen bir sahne paylaşıldı. Ayer'in söylediklerine göre bu sahne, kendi kurguladığı filmde bulunuyor.

    DC Evreni'nin bir diğer önemli filmi olan Justice League de gündemdeki yerini koruyor. HBO Max'in Zack Snyder'ın kurgulayacağı Justice League'i yayınlayacağı biliniyor. Tabii önce WarnerMedia yüklü bir bütçe ayırarak film üzerinde tekrar çalışacak.

    David Ayer'in Suicide Squad'ının beğenilmemesi üzerine Warner Bros yeni bir film için James Gunn ile anlaşma imzaladı. Gunn, dev kadrolu The Suicide Squad'ın çekimlerini tamamladı. Ancak filmde Jared Leto ve Joker karakteri yer almıyor. Onun yerine yeni isimler ve kahramanlar katıldı. The Suicide Squad'ın konusu ya da gidişatı açıklanmadı. Yalnızca önümüzdeki yılın yaz aylarında vizyona gireceği biliniyor. Filmde genel olarak çizgi romanlardaki orijinal kostümler kullanıldı. Özellikle Margot Robbie'li Harley Quinn'in kostümlerinin kırmızı siyah olduğu biliniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top