Hesabım
    Pierce Brosnan'ın Yeni Filmi "Youth" Olacak!

    Pierce Brosnan, kısa film uyarlamasında başrolü üstlenecek.

    Bir zamanların James Bond'u Pierce Brosnan, Youth isimli kısa filmin uzun metraj sinema uyarlamasında başrolü üstlenecek. Bilim kurgu türündeki orijinal kısa film Youth'un yönetmeni Brett Marty, filmi kendi elleriyle filme uyarlayacak.

    Bond filmlerinin yanı sıra Mamma Mia, The Son, İntikam, Hedefteki AdamDante Yanardağı gibi yapımlarda başrolü üstlenen Pierce Brosnan, Youth isimli bilim kurgu filminde rol alacak. 2016 yılında kısa film olarak karşımıza çıkan Youth, yakın gelecekte geçiyordu. Filmde kullanılan bilimsel bir yöntemle birlikte başvuran kişilerin biyolojik saatleri sıfırlanıyordur. Brosnan'ın canlandıracağı karakter olan Joel, 70 yaşında emekli olmak üzere olan bir mühendistir. Ama şirketindekiler Joel'ın kaybedilemeyecek kadar çok değerli olduğunu söylüyordur. Bunun üzerine Joel ve eşinin gençleşmesi için tüm ücreti karşılama kararı alırlar. Joel için bu süreçte işler yolunda gitmez. Karısı 20 yaşına geri döner, ama Joel çok hızlı bir şekilde yaşlanmaya başlar.

    Orijinal filmin de yönetmen koltuğuna oturan Brett Marty, Youth'un senaryosunu Josh Izenberg ve Amelia Whitcomb ile birlikte uyarlayacak. Bu yıl coronavirüs nedeniyle film marketleri çalışamasa da, hala şirketler filmlerini satmaya bir şekilde devam ediyor. Youth da geliştirilebilmesi için haklarını devredebileceği bir şirket aramaya başlamış durumda.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top