Hesabım
    Viggo Mortensen ve Yönetmen Peter Farrelly Yeniden Bir Araya Geliyor

    Başarılı ikili, Green Book sonrası yeniden birlikte çalışacak.

    Thomas Lohnes/Getty Images

    Viggo Mortensen ve Oscar kazanan “Green Book” filminde beraber çalıştığı yönetmen Peter Farrelly, yeni bir filmde daha beraber çalışmak için görüşmelerini sürdürüyor. Mortensen, Farrelly’nin “The Greatest Beer Run Ever: A True Story of Friendship Stronger Than War” kitabına dayanan adsız yeni filmine katılmak için anlaşmayı imzalamak üzere.

    Gelen haberlere göre, Mortensen yine yardımcı ama önemli bir rolde yer alabilir. Joanna Molloy ve John “Chickie” Donohue tarafından yazılan kitap, 1967'de New York'tan ayrılan ve ordudaki çocukluk arkadaşlarıyla görüşmek üzere yola koyulan Donohue'nun gerçek hikayesine dayanıyor. Vietnam'da beraber savaştığı arkadaşları... 

    Brian Currie ve Pete Jones, senaryoyu Farrelly ile birlikte yazacaklar. Yapımcılar David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger ve Andrew Muscato olacak. Proje, Skydance tarafından Granger, Goldberg ve Aimee Rivera aracılığıyla denetlenecek. Bu film, Farrelly’nin en iyi film ve senaryo dahil üç Oscar kazanan ve eleştirmenlerce beğenilen “Green Book”tan sonra çektiği ilk film olacak. Filmin diğer ödülünü en iyi yardımcı erkek oyuncu kategorisinde yarışan Mahershala Ali kazanmış ve son 3 yılda ikinci Akademi Ödülü'ne kavuşmuştu.

    Green Book, bir gişe başarısı da elde etti ve dünya çapında 314,7 milyon dolar hasılat elde ederek 23 milyon dolarlık bir bütçeyle harika bir kazanım elde etti. Mortensen, kendisine en iyi aktör için Oscar adaylığı kazandıran “Green Book”un ardından, kendi yazıp yönettiği Falling'in çalışmalarıyla meşgul oldu. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top