Hesabım
    Spider-Man Yıldızı Marisa Tomei, Anne Rollerinden Sıkıldığını Söylüyor

    Marisa Tomei, gelen teklifler konusunda şikayetçi.

    Judd Apatow imzalı "The King of Staten Island" filminin izleyicileriyle buluşmasından önce, filmin yıldızlarından olan Marisa Tomei, bir açıklama yaptı. Tomei, sürekli olarak anne rollerinin ona verilmesinden ve bunları ne yönde kullandığından bahsetti.

    Marvel Sinematik Evreni'nin Spider-Man: Homecoming ve Far From Home filmlerinde May Hala rolünü üstlenen Marisa Tomei, bir süredir kendisine yalnızca anne rollerinin gelmesinden şikayetçi gibi görünüyor. Rol aldığı The King of Staten Island filminin tanıtımları için konuşan Tomei "Gerçekten bu rolleri almaya başladığım için pişmanım. The King of Staten Island'da öyle değil. Ama hep birçok farklı rolü üstlenebileceğimi düşündüm. Dürüst olmam gerekirse anne rollerini oynamak diğer rollerden çok daha geriyor. Bana göre her oyuncunun onlar için birçok  boyutu vardır. Eğer yazılan şeyle gerçek olan şey arasındaki alan kısıtlıysa ve hala çalışmaya devam etmek istiyorsanız, elinizden gelen her şeyi yaparsınız. Ben yapıyorum. Yapmaya çalıştım. Belki doğru yol değildir, ama bundan en iyi şekilde faydalanmaya çalışıyorum."

    The King of Staten Islan, Staten Island’da büyüyen Pete Davidson’ın yarı otobiyografik komedi dramı olarak biliniyor. Filmde, 11 Eylül’de babasını kaybeden adamın o dönem yaşadıkları ve sonrasında Stand-up dünyasına giriş hikayesi konu ediliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top