Hesabım
    David Koepp, "The Bride of Frankenstein" Üzerinde Çalışmaya Devam Ediyor

    The Bride of Frankenstein'dan yeni gelişmeler!

    Universal'ın bir zamanlar büyük bir proje olarak ortaya koyduğu, ancak şimdilerde paramparça olan Dark Universe'ünden yeni haberler var! Söylenenlere göre David KoeppThe Bride of Frankenstein uyarlamasını yazmaya devam ediyor ve filmin geliştirme aşaması sürdürülüyor.

    No Country For Old Men filmiyle Oscar ödülüne layık görülen Javier Bardem'in başrolünde yer alacağı Bride of Frankenstein filminden yeni gelişmeler paylaşıldı. Uzun süredir haber alınamayan film hakkında konuşan isim, David Koepp oldu. Jurassic Park, Stir of Echoes, Mission: Impossible gibi yapımların senarist koltuğuna oturan David Koepp, Bride of Frankenstein'ın da senaryosunu kaleme alacak. 2017 yılında büyük bir yıkıma yol açan The Mummy filmiyle birlikte Dark Universe yok olmaya yüz tutsa da, bu evrende yer alacak filmler hayata geçirilmeye devam ediliyor.

    David Koepp, Bride of Frankenstein'ın esas başrolü için Angelina Jolie'nin düşünüldüğünü ifade etti ve film hakkında şu sözleri sarf etti: "Çok büyük bir rakam yok. Yıldız oyuncularla birlikte 150 milyon dolar bütçe olacak. Invisible Man gibi küçültülmüş bir bütçe yok, daha mantıklı, daha yapılabilir şeyler var. Bana göre baya iyi bir düşünceyle yola çıkıyor ve hikaye günümüzde geçiyor. Karantina sırasında yaptığım bir şey vardı. Bride Of Frankenstein'ı her zaman olmasını istediğim yere geri getirmek. Universal yeniden deneme yapmam için oldukça nazikti. Çünkü vitesi büyütmeleri ve Dark Universe fiyaskosunu bitirmeleri gerekiyordu. Fiyasko değil, ama hayal kırıklığı. Şimdi ise önümde yeni bir uyarlama var ve onların da hepimizin sevebileceği bir uyarlamaları var. Sanırım şimdilerde yönetmenlerle konuşuyorlar."

    Bride of Frankenstein'ın yönetmenliğini Bill Condon'ın üstlenmesi bekleniyordu. Ancak şimdilerde bu koltuğa oturacak kişi belirsiz gibi görünüyor. Universal son olarak Dark Universe'e dahil olarak tasarlanan The Invisible Man'i vizyona sokmuştu. Ayrıca Ryan Gosling'li The Wolfman için duyuru yapıldı. Birçok projenin hayata geçirilmesi için coronavirüs salgınının etkisinin azalması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top