Hesabım
    Angelina Jolie'nin Bulunduğu "The One and Only Ivan" Filmi "Disney+'ta Gösterime Girecek

    The One and Only Ivan, sinemalarda gösterime girmeyecek.

    Angelina Jolie ve Sam Rockwell'in seslendirmesini üstlendiği "The One and Only Ivan" live-action filminin sinemalarda gösterilmemesine karar verildi. Onun yerine geçtiğimiz Kasım ayında açılışını yapan ve hızla büyüyen Disney+ streaming platformunda gösterime girecek.

    Me Before You, The Hollow Crown gibi yapımların yönetmenliğini üstlenen Thea Sharrock'un yönetmen koltuğuna oturacağı "The One and Only Ivan"ın gösterimini Disney+'ta yapmasına karar verildi. Sinemaları atlayacak olan film, bir alışveriş merkezindeki kafeste yaşamını sürdüren bir gorilin hikayesini anlatıyor.  Stella isimli bir fil ve sokak köpeği Bob ile birlikte alışveriş merkezindeki bir kafeste yaşayan goril, alışveriş merkezinden önceki hayatı hatırlamaz fakat Ruby adında bebek bir fil hayatına girdiğinde onunla ilgilenmeye başlar. Ivan, bebek fille birlikte önceki hayatını yeniden keşfeder ve onu istismarcı sahibinden uzaklaştırmak için planlar hazırlamaya başlar.

    Angelina Jolie filmde Stella'yı canlandırıyor. Gümüş sırtlı eşsiz gorilimin Ivan'ı ise Sam Rockwell'in sesinden izleyeceğiz. Sokak köpeği Bob'u Danny DeVito sesiyle canlandıracak. Ayrıca usta oyuncu Helen Mirren de Snickers karakteri olarak karşımıza çıkacak. Filmin oyuncu kadrosunda Bryan Cranston, Philipa SooRamon Rodriguez gibi isimler bulunuyor.

    Daha önce yapılan planlara göre The One and Only Ivan'ın 14 Ağustos'ta sinemalardaki yerini alması gerekiyordu. Ancak Disney+ bu tarihi 21 Ağustos 2020 olarak değiştirdi. Birçok film, vizyon tarihini birkaç gündür erteliyor. Coronavirüs salgını bir süre daha film takvimini etkileyecek gibi görünüyor. Gişeden büyük beklenti sahibi olmayan yapımlar genellikle streaming platformlarıyla anlaşma yapmayı tercih ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top