Hesabım
    Chris Evans, Neden Spider-Man'i Canlandırmak İstemediğini Açıkladı

    Captain America'nın yıldızı Chris Evans, Spider-Man açıklaması yaptı.

    Marvel Sinematik Evreni'nin emekli yıldız oyuncusu Chris Evans, Spider-Man hakkında konuştu. Steve Rogers, Captain America: Civil War'da Iron Man ile karşı karşıya geldiğinde Spider-Man'i de karşısında bulmuştu. Chris Evans, Spider-Man'i canlandırmak konusundaki düşüncelerinden bahsetti.

    Yıldız oyuncu Chris Evans, bugüne kadar iki farklı Marvel karakterine hayat verdi. Bunlardan biri Fantastic Four'un Johnny Storm'uyken, diğeri tüm dünyanın tanıdığı Captain America oldu. Chris Evans, Morning Post'a konuştu ve Spider-Man karakteriyle ilgili düşüncelerinden bahsetti. Küçüklüğünden beri hayranı olduğu bu kahramanı bugüne kadar canlandırmamasının nedenini anlattı. Evans şu sözleri sarf etti: "Captain America'yı seviyorum, ama Spider-Man benim çocukluk kahramanım. Binalara ağ atma ve binadan binaya atlama gibi sahneleri çekmeyi sevebilirdim. Ama Spider-Man maskesi takmaktan nefret ederdim. Klostrofobim var ve öyle bir kostüm ile maskeyi tüm gün boyunca sette giyip giymeyeceğim konusunda şüpheliyim. Captain America'nın kostümünü tercih ederim. Bence her türlü havalı."

    Marvel Sinematik Evreni'nde artık Captain America'yı görmeyeceğiz gibi görünüyor. Avengers: Endgame ile birlikte evrenden ayrılan Evans, Marvel'dan sonra Knives Out, Defending JacobOperation Brothers gibi yapımlarda rol aldı. Ayrıca Little Shop of Horrors ve Bermuda Triangle'da göreceğimiz dedikoduları yayılıyor.

    Bu sırada Spider-Man karakterinin hakları da yeniden Sony'nin eline geçti. Disney'in altında yapılacak olan üçüncü Spider-Man filminin ardından Tom Holland ile birlikte karakter Sony'nin Marvel evrenine geçiş yapacak. Bu evrende ise Madame Webb, Morbius, Venom, Jackpot gibi kahramanlar bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top