Hesabım
    Andy Samberg'lü "Palm Springs"ten Fragman Paylaşıldı!

    Sundance filmi Palm Springs izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

    Brooklyn Nine Nine ile yıldıza dönüşen Andy Samberg'ün yıldızı olduğu "Palm Springs"ten fragman paylaşıldı. Groundhog Day benzeri konusuyla birlikte, Palm Springs'in fragmanında durmadan aynı yere geri dönen insanları görüyoruz.

    Sundance Film Festivali'nin en çok beğenilen filmlerinden biri olan Palm Springs'ten fragman paylaşıldı. Söylenenlere göre, Hulu'da yayınlanacak olan film için Neon ile Hulu arasında 17.5 milyon dolarlık anlaşma sağlandı. Bu da festival tarihinin en yüksek fiyatlı anlaşması olarak biliniyor. Palm Springs'in konusu ise şöyle: Rahat bir insan olan Nyles ve nedime olmaya pek de istekli olmayan Sarah'nın yolu, Palm Springs'te bir düğünde kesişir. İkilinin arasında romantik anlar yaşanır. Ancak Sarah, Palm Springs'ten ne zaman ayrılmaya çalışsa kendini yeniden aynı yerde bulur. Sarah ve Nyles, birbirlerinden ve bulundukları yerden kurtulmak için ellerinden geleni yapacaklardır.

    Filmde Nyles karakterine Andy Samberg hayat verirken, Sarah rolünde How I Met Your Mother, The Wolf of Wall Street, Fargo gibi yapımlardan tanıdığımız Cristin Milioti'yi izliyoruz. Ayrıca Palm Springs'te J.K. Simmons, Peter Gallagher, Camila MendesTyler Hoechlin gibi önemli isimler bulunuyor. Palm Springs'in yönetmen koltuğunda ilk uzun metraj yapımını çeken Max Barbakow oturuyor. Film, Sundance Film Festivali'nde dahiyane bulunmuş ve izleyicilerin dikkatini çekmişti.

    Palm Springs, 10 Temmuz tarihinde Hulu'daki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top