Hesabım
    Claes Bang ve Elizabeth Debicki'li "The Burnt Orange Heresy"den Fragman!

    Merakla beklenen The Burnt Orange Heresy'den fragman geldi.

    Claes Bang ve Elizabeth Debicki'yi bir araya getiren "The Burnt Orange Heresy"den fragman paylaşıldı. Roman uyarlaması olan filmin yönetmen koltuğuna Giuseppe Capotondi oturuyor ve bizlere yepyeni bir dram gerilim filmi sunuyor.

    İlk gösterimlerini 2019 yılında Venedik Film Festivali, Toronto Film Festivali ve Zurich Film Festivali'nde yapan The Burnt Orange Heresy'nin konusu ise şöyle: Charles Willeford imzalı romandan uyarlanan "The Burnt Orange Heresy", karizmatik ve fazlasıyla hırslı sanat eleştirmeni James Figueras’a (Claes Bang) odaklanıyor. Figueras’ın kariyeri, münzevi sanatçı Jerome Debney (Christopher Walken) ile tanıştıktan sonra değişir. Çünkü Figueras’tan sanatçının bir başyapıtını çalması istenir. Figueras ve sevgilisi Berenice Hollis, (Elizabeth Debicki) sanatçıyla vakit geçirdikçe ne onun ne de kendi görevlerinin aslında hiç de göründüğü gibi olmadığını anlarlar.

    Gösterimini sinemada yapması planlanan The Burnt Orange Heresy'nin yönetmen koltuğuna The Double Hour'dan tanıdığımız Giuseppe Capotondi oturuyor. Filmin senaryosunu Charles Willeford'un romanından uyarlayan isim ise Scott B. Smith oluyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise son olarak Dracula dizisinde izlediğimiz Claes Bang ve Tenet'te karşımıza çıkacak olan başarılı oyuncu Elizabeth Debicki'nin yanı sıra, The Rolling Stones grubunun efsanevi müzisyeni Mick Jagger, usta oyuncu Donald Sutherland gibi isimler bulunuyor.

    The Burnt Orange Heresy'nin 7 Ağustos 2020'de sinemalardaki yerini alması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top