Hesabım
    Robert De Niro, Anna Hathaway, Oscar Isaac ve Donald Sutherland "Armageddon Time" Filminde!

    James Gray imzalı Armageddon Time'ın kadrosu şekilleniyor.

    James Gray'in yeni filmi Armageddon Time için yıldız bir kadro oluşturuldu. Filmin oyuncu kadrosuna Robert De Niro, Oscar IsaacAnne Hathaway ve Donald Sutherland'in eklendiği resmi olarak açıklandı. Son olarak Ad Astra ile karşımıza çıkan Gray, kadrosunu genişletmeye devam edecek gibi görünüyor.

    Ad Astra'nın yanı sıra Immigrant, The Lost City Z, Two Lovers gibi yapımlarla tanınan başarılı yönetmen James Gray, yeni projesi için harekete geçti. Açıklananlara göre yönetmenin yeni filmi Armageddon Time olacak. Film, Gray'in çocukluk anılarından yola çıkacak. Ronald Reagan'ın Amerika başkanı olmak üzere seçime girdiği döneme götürecek olan Armageddon Time, arkadaşlık ve sadakat üzerinden bir hikaye sunacak. Filmin oyuncu kadrosunda şimdilik son olarak The Irishman'de izlediğimiz usta oyuncu Robert De Niro, Dune'da karşımıza çıkacak olan Oscar Isaac, Les Miserables'daki rolüyle Oscar sahibi olan Anna Hathaway ve usta oyuncu Donald Sutherland'in yer alacağı açıklandı.

    James Gray, yeni filmi hakkında şu sözleri sarf etti: "Yaptığınız her film farklıdır. Ama şu anda yapmaya çalıştığım şey, son olarak yönettiğim filmde olan büyük karanlık boşluk ve yalnızlığın tam tersi. İnsanlar, insan duyguları, insanlar arasındaki etkileşim hakkında bir şey yapacağım için endişeliyim. Filmin içini sıcaklık ve dokunaklılık ile doldurmak istiyorum. Evet film çocukluğum hakkında, ama aynı zamanda aile sevgisinin gerçekten her seviyesi yeniden canlandırılacak. İnancım her insanın elinden gelenin en iyisini yapacağı yönünde ve farklı şartlar içerisinde ellerinden gelenin en iyisini deniyorlar. Bana göre bu çok güzel ve dokunaklı."

    Aynı zamanda o dönemlerde gittiği okulda Donald Trump ile karşılaştığını söyleyen James Gray, Armageddon Time için hazırlıklara başlıyor. Ancak filmin ne zaman hayata geçirileceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top