Hesabım
    Ewan McGregor, Guillermo Del Toro'nun Pinokyo'sunda Jiminy Cricket Olacak

    Ewan McGregor, Pinokyo'da Jiminy Cricket'ı seslendirecek.

    Guillermo Del Toro, uzun yıllar boyunca masal uyarlamalarıyla karşımıza çıkan Pinokyo'yu bir kez daha beyaz perdeye aktarıyor. Animasyon filmi olması planlanan Pinocchio'nun seslendirme kadrosuna yıldız oyuncu Ewan McGregor katıldı. McGregor, Jiminy Cricket karakterini seslendirecek.

    Moulin Rouge, Trainspotting, Star Wars serisi gibi yapımların yıldız oyuncusu Ewan McGregor, Oscarlı yönetmen Guillermo Del Toro'nun yeni filminin seslendirme kadrosuna katıldı. Magazinlerin de tanınan yüzü olan McGregor, Pinocchio'da Jiminy Cricket karakterine sesiyle hayat verecek. İtalyan yazar Carlo Collodi'nin yarattığı karakterlerden biri olan Jiminy Cricket, Pinokyo'nun maceralarında onun yanında olan bir arkadaş olarak biliniyor. McGregor, film ve karakteri hakkında şu sözleri sarf etti: "New York'a gitmeden önce üzerinde çalışmaya başladığım bir film. Yani şimdiye kadar bir kısmı çoktan kaydedildi. Ve tabii bu bir stop motion animasyonu, yani bunu film haline getirmek çok uzun zaman alacak. Diyaloglarını kaydettiğim ilk kısım bitmek üzere. Kaydedilmesi gereken bir şarkı olabilir ya da olmayabilir. Bu konuşmayı yapma özgürlüğüm var mı bilmiyorum."

    Guillermo Del Toro'nun bir kez daha uyarlayacağı Pinokyo'da elbette yönetmenin imzası olacaktır. Pan'ın LabirentiSuyun Sesi gibi yapımlarını izleyenler Pinokyo'nun nasıl tasvir edileceğini gözlerinde canlandırmıştır. Yönetmen son olarak Nightmare Alley uyarlamasını dev bir kadroyla birlikte hayata geçirdi. Ancak henüz film izleyici karşısına çıkmadı.

    Ewan McGregor ise son olarak Ryan Murphy imzalı Halston biyografik dizisinde rol aldı. Dizinin 2020 yılı içerisinde izleyici karşısında olması bekleniyor. Diğer yandan da oyuncu, daha önce Star Wars evreninde canlandırdığı Obi Wan Kenobi karakteriyle birlikte Disney+'ta karşımıza çıkacak. Ancak dizinin hangi aşamada olduğu şu an için bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top