Hesabım
    Kristen Stewart, Pablo Larrain'in "Spencer" Filminde Prenses Diana'yı Oynayacak

    Pablo Larrain'den bir biyografi daha geliyor.

    Kristen Stewart, son yılların başarılı yönetmeni Pablo Larrain'in çekeceği yeni bir filmde Prenses Diana'yı canlandıracak. “Spencer” adlı drama, Diana'nın Prens Charles'tan ayrılmaya karar verdiği 1990'ların başındaki bir hafta sonunu anlatacak. Daha önce biyografik filmler Neruda ve Jackie'yi çeken Pablo Larrain, filmi Steven Knight'ın senaryosundan yönetecek. 

    Üretimin 2021 başlarında başlaması bekleniyor. Film için finansman ayarlayan CAA Medya, ABD dağıtım haklarını elinde bulundururken. FilmNation Entertainment uluslararası hakları temsil edecek ve filmi Cannes Film Festivali'nin sanal pazarında alıcılara tanıtacak. Larrain ayrıca Jonas de Diosbach, Janine Jackowski ve Paul Webster'la birlikte Fabula şirketi adına yapımcılık görevini üstlenecek.

    “Spencer”, Sandringham mülkündeki Windsor Sarayı'nda yaşanan son Noel tatillerinden birinde geçecek. Diana Frances Spencer ve Prens Charles 1981'de evlendi. İlişki, uyumsuzluk ve evlilik dışı ilişkiler nedeniyle ortam hep gergindi. Çift, 1992'de ayrıldı ve evlilik 1996 yılındaki boşanmayla son buldu. Prenses Diana, 1997'de Paris'te bir trafik kazasında öldü.

    Stewart, ilk büyük çıkışını “Alacakaranlık” serisinde yakaladı. Daha sonra “Clouds of Sils Maria” performansıyla bir Cesar Ödülü kazandı. Geçen yıl “Seberg” ve “Charlie’s Angels” filmlerinde rol aldı. Pablo Larrain daha önce “Neruda”, "No", "Jackie" ve "El Club" gibi filmleri yönetti. Senarist Knight’ın yazdığı senaryolar arasında ise “Peaky Blinders”, “Locke” ve “The Hundred-Foot Journey” yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top