Hesabım
    Dave Franco Yönetmenliğindeki "The Rental"dan Fragman

    Dave Franco, yönetmenlik denemesine imzasını attı.

    Başarılı oyuncu Dave FrancoThe Rental isimli bir korku gerilim filmine imzasını attı. İlk uzun metraj yönetmenlik denemesi olan The Rental'dan bir de fragman paylaşıldı. Alison Brie ve Dan Stevens gibi yıldız isimlerin karşımıza çıktığı The Rental'ın fragmanında, özel yaşamlarının izlendiğini fark eden bir çiftin temposu gittikçe artan durumdan kurtulma çabalarını izliyoruz.

    Neighbors, 21 Jump Street, Now You See Me serisi, The Disaster Artist gibi yapımların yıldızı parlayan oyuncusu Dave Franco, bu kez karşımıza yönetmenliğini üstlendiği The Rental filmiyle çıkıyor. Sayılı sinemada gösterime girecek olan film, indie filmler için oluşturulabilecek en yıldız kadroyla izleyicileriyle buluşacak. Korku gerilim türündeki filmin oyuncu kadrosunda Glow'dan tanıdığımız Alison Brie;The Guest, Downton Abbey, Beauty and The Beast, Lucy in The Sky gibi yapımların başarılı ismi Dan Stevens; A Girl Walks Home Alone At Night'ın yıldızı Sheila Vand; Toby Huss, Jeremy Allen WhiteAnthony Molinari gibi isimler bulunuyor.

    The Rental'ın konusu ise şöyle: The Rental, hafta sonu kaçamağı yapmak için ev kiralayan bir çiftin başına gelen korkunç olayları konu ediyor. Kaçamağın amacı, çiftin sorunlarından kaçma çabalarıdır. Ancak geldikleri yerde çok daha korkutucu şeylerden kaçmaları gerekecektir. Evin en ummadık yerlerinden kamera çıktığını fark eden çift, izlenip izlenmediklerinin şüphesiyle yaşamaya başlar. Hafta sonu kaçamağı böylece büyük sırların ortaya çıktığı, kaçılması gereken bir etkinliğe dönüşür.

    The Rental'ın 24 Temmuz'da gösterime girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top