Hesabım
    Josh Hartnett'lı "Most Wanted"dan Yeni Fragman!

    Josh Hartnett, Most Wanted'a gizemli olayları çözüyor.

    Bir zamanların yıldız oyuncusu Josh Hartnett yeni bir filmle karşımıza çıkıyor. Saban Films altındaki suç filmi "Most Wanted"dan bir fragman paylaşıldı. Eski adıyla Target Number One'ın fragmanında Hartnett'ı davasında kararlı olan Kanadalı bir gazeteci olarak izleyeceğiz.

    Distopik Fransız filmi Bir Nefes Ötede ile tanınan yönetmen Daniel Roby'nin yönetmen ve senarist koltuğuna oturduğu Most Wanted'ın konusu ise şöyle: Eski bir bağımlı olan Daniel, iradesi dışında tehlikeli insanlarla uyuşturucu pazarlığına zorlanır. Ancak anlaşma sona erdiğinde Daniel, 100 yıl hapis cezasına çarptırılır. Hapishaneye gönderilen Daniel, burada türlü işkence ve istismara maruz kalır. Daniel’in mahkum edilmesinden sonra gazeteci Victor Malarek, ona bu komployu hazırlayan polislerin peşine düşmeye karar verir ve Daniel’in özgürlüğüne kavuşması için savaşır.

    Aksiyon türündeki suç filmi Most Wanted'ın oyuncu kadrosunda gazeteci Victor Malarek rolüyle Josh Hartnett'ın yanı sıra Mommy, 1:54 gibi yapımların genç oyuncusu Antoine Olivier Pilon; Pontypool, The Fountain, Watchmen gibi yapımlarla tanınan Stephen McHattle; Jim GaffiganRose-Marie Perreault, Don McKellar gibi isimler yer alıyor. Gerçek bir hikayeye dayanan Most Wanted, içeriğinde bulunan şiddet ögeleri, madde kullanımı ve argo dili nedeniyle 18+ damgası aldı.

    Most Wanted'ın 24 Temmuz tarihinde sinemalarda gösterime girmesi ve dijital olarak izleyicilerine sunulması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top