Hesabım
    Michael Mann ve Hugh Jackman'lı ‘Ferrari’, Cannes'ın Sanal Marketinde!

    Cannes'ın sanal marketinde ilk önemli sunum yapılacak..

    Deadline

    Michael Mann’ın tutku projesi Ferrari, 2021 bahar döneminde sete girmede önce yeni bir atak yapıyor. Son dönem The Greatest Showman ve Logan'la iyi performanslar sergileyen Hugh Jackman'ın Ferrari'nin kurucusu Enzo Ferrari'yi oynayacağı Michael Mann filminin senaryosu Troy-Kennedy Martin (Italian Job) tarafından kaleme alınıyor.

    STX, şu anda uluslararası satışlar yapıyor ve filmi doğrudan İngiltere ve İrlanda'da dağıtacak. Amazon'un uluslararası arenada STX'i güçlendirmek için bir anlaşma yaptığını ve sürecin ayrılmaz bir parçası olduğunu biliyoruz. CAA Media finansmanı düzenledi ve yurtiçinde de destekliyor. Yüksek profilli film Cannes'ın sanal marketinin en sıcak projelerden biri haline geldi. Dört kez Oscar adaylığı bulunan usta yönetmen Michael Mann, salı günü alıcılar için sanal bir sunum yapacak ve yeni senaryo önemli distribütörlere tanıtılacak.

    Film, Ferrari'nin yaşamındaki, genellikle inşa ettiği ikonik yarış arabaları kadar yanıcı ve uçucu olan tüm güçlerin çarpıştığı 1957 yazını gösterecek. O ve karısı Laura'nın kurduğu, şimdilerde efsanevi olan otomobil şirketi o dönem ortaya çıkmıştı. Fırtınalı evlilikleri, oğulları Dino'nun ölümüyle iyice sarsılmıştı ve Ferrari'nin savaş zamanı bir romantizm ürünü olan diğer oğlu 12 yaşındaki Piero, dünyadaki yerini bulmak için uğraşıyordu. Girişimci Enzo, tüm geleceğini tek bir hamleye bağlmıştı: 1957'nin İtalya'sında 1.000 mil süren vahşi Mille Miglia yarışı.

    Film, son derece tehlikeli yarış sırasında Laura'nın uzun süredir saklanan sırları keşfedeceği ve fırsatların yükseleceği bir zamanı anlatacak. Film fikrini ilk kez Sydney Pollack'la tartışmaya başlayan Mann, “Bu hikayenin gerçek gücü, insanların duygusal yükle dolu yaşamlarındaki karmaşıklık ve zorlayıcı koşullarda gizli. Buna ek olarak, patlayıcı güç ve yarışın ölümcül güzelliği var. Yani özünde harika bir drama var ve bu yüzden Ferrari benimle kaldı.” dedi. 

    Mann’in neredeyse yirmi yıldır tutkusu olan film, yerel lezzet açısından zengin ve evrensel gerçekler açısından da güçlü. Ferrari ailesine aşina olan Mann'in filmin en güçlü sahnelerinden bazılarını zaten Jackman'la prova ettiği söyleniyor. Kısa süre önce Ford vs Ferrari'de yönetici yapımcı olan Mann, anlaşılan Ferrari tutkusunu başka projelere de taşıyacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top