Hesabım
    Kenya Barris ve Pharrell Williams, Netflix İçin Özgürlük Günü Müzikali Yapacak

    Kenya Barris ve Pharrell Williams Netflix ile anlaşma imzaladı.

    Getty Images - AWOL ERIZKU

    Black-Ish ve BlackAF'in yapımcısı Kenya BarrisPharrell Williams ile birlikte yeni bir proje üzerinde çalışmaya başlıyor. Netflix için müzikal bir film geliştirecek olan ikili, Juneteenth'i yani Amerika'da köleliğin kaldırılması nedeniyle kutlanan Özgürlük Günü'nü konu edinecek.

    Amerika Birleşik Devletleri'nde 1865 yılından önce köleliğin resmi bir şekilde yasalarda bulunduğu biliniyor. Abraham Lincoln'ün girişimleriyle köleliğin kaldırıldığı gün, her yıl 19 Haziran'da Juneteenth, yani Özgürlük Günü olarak kutlanıyor. Kenya Barris ve Pharrell Williams da bu güne özel olarak bir müzikal film yapma kararı aldı. Netflix ile anlaşma imzalayan ikilinin, filmin ilk aşamalarında bulundukları belirtildi. Ayrıca daha önce de ikili bir müzikal duyurusu yapmıştı. 2018 yılından bugüne geliştirilen diğer müzikal ile Juneteenth filmi birbirinden bağımsız olacak.

    Müzisyen Pharrell Williams, filmin yapımcılığını Mimi Valdes ile birlikte üstlenecek. Kenya Barris de Khalabo Ink Society şirketi aracılığıyla destekte bulunacak. Müzikal filmin ne zaman hayata geçirileceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top