Hesabım
    Chris Pine, Ben Foster ve Gillian Jacobs ile Birlikte "Violence of Action"ın Yıldızı Olacak

    Violence of Action kadrosu, Cannes film marketinde açıklandı.

    Cannes sanal film marketine damgasını vuran filmler arasına "Violence of Action" eklendi. Chris PineBen Foster ve Gillian Jacobs başrollü film, gizli bir yarı askeri organizasyonu konu edinecek. Filmin ana karakteri, Chris Pine'ın canlandıracağı James Reed olacak.

    Chris Pine, son dönemlerde imzaladığı projeler sayesinde önümüzdeki yıllarda fazlasıyla yoğun olacak gibi görünüyor. Oyuncunun programına şimdi de Violence of Action filmi eklendi. Şimdilik post-prodüksiyon aşamasında bulunan Violence of Action, James Reed'in hikayesine odaklanacak. Reed, Amerikan Deniz Birlikleri'nden ayrılmak zorunda kalır ve ailesine destek olmak amacıyla ona çok da uzak olmayan mesleğine dönmek ister. Bunun için yarı askeri bir organizasyona katılır. Birlikte çalıştığı ekibiyle Polonya'ya giden Reed, burada bir görevi yerine getirmek zorundadır. Ancak ilk görevinde bir anda kendini yalnız ve Doğu Avrupa'nın ortasında ele geçirilmiş olarak bulur. Şimdi eve varabilecek kadar süre boyunca hayatta kalmak için savaşması ve onu ele verenlerin bunu yapmasındaki nedenleri ortaya çıkarması gerekmektedir.

    Violence of Action'ın oyuncu kadrosunda Pine'ın yanı sıra Hell or High Water, Leave No Trace gibi yapımların başarılı ismi Ben Foster; Community'nin yıldızı Gillian Jacobs; Happy-Go-Lucky, 21 Grams, The World's End gibi yapımlarla tanınan Eddie MarsanNina Hoss, Amira CasarFares Fares ve J.D. Pardo gibi isimler bulunuyor.

    The Nile Hilton Incident, Metropia, Tommy gibi yapımlarla tanınan Sundance Film Festivali ödüllü Tarik Saleh'in yönetmenliğini üstleneceği Violence of Action, Cannes'ın film marketinde alıcılarını bekliyor olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top