Hesabım
    "Yarına Tek Bilet" Ekibi, Filmi Beyazperde'ye Anlattı!

    Dilan Deniz Çiçek, Metin Akdülger ve Ozan Açıktan ile, "Yarına Tek Bilet"i konuştuk!

    Netflix'te izleyicileriyle buluşan romantik yol filmi "Yarına Tek Bilet"in ekibiyle konuştuk! Filmin yıldız oyuncuları Dilan Çiçek Deniz ve Metin Akdülger ile yönetmen Ozan Açıktan, sorularımızı yanıtladı. Son zamanların en çok konuşulan filmi Yarına Tek Bilet hakkında hepimizin merak ettiği soruları ekibe yönelttik.

    Trene ile Ankara'dan İzmir'e uzanan bir yolculuk hikayesini anlatan Yarına Tek Bilet, yolculuk sırasında tanışan ve birbirlerinden oldukça farklı karakterde olan iki yabancıyı odağına alıyor. Başlarda sürekli atışsa da birbirlerini tanıdıkça aralarında farklı bir çekim oluşur. Hayatlarında yeni bir sayfa açmak isteyen ikili, birlikte vakit geçirdikçe kendi gerçekleri ile yüzleşmeye başlar.

    Silsile filminin senaryosunu kaleme alan Faruk Özerten'in imzasını attığı Yarına Tek Bilet, neredeyse tamamen trenin içerisinde geçiyor. Hikayesi İsveç yapımı Hur man stoppar ett bröllop (How Stop a Wedding)'den uyarlansa da Yarına Tek Bilet'te, Before Sunrise atmosferi olması ilgileri daha çok çekiyor. Çekilebilmesi için yaklaşık olarak 5 yıldır emek harcandığı belirtilen film, 19 Haziran'da Netflix'te gösterime girmiş bulunuyor.

    İşte Dilan Çiçek Deniz, Metin Akdülger ve Ozan Açıktan ile olan keyifli sohbetimiz!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top