Hesabım
    Josh Gad, Son "Reunited Apart" Bölümünde "Ferris Bueller's Day Off" Ekibiyle Buluşuyor

    Ferris Bueller's Day Off filminin ekibi yıllar sonra bir araya gelecek.

    Karantina günleri boyunca birçok efsanevi film ekibini bir araya getiren Josh Gad, son programında Ferris Bueller'le Bir Gün filminin ekibini ağırlayacak. "Reunited Apart" adını alan Youtube programının final bölümünden bir de teaser paylaşıldı.

    Ünlü komedyen ve oyuncu Josh Gad, coronavirüs karantinası boyunca sinemaseverlerin ilgisini üzerinde toplayan bir programa imza attı. Haftalardır ekran karşısından film ekiplerini bir araya getiren Gad, programının sonuna gelmiş bulunuyor. Bu hafta gerçekleştirilecek olan final bölümünde Reunited Apart'ın konuğu, Ferris Bueller's Day Off ekibi olacak. Açıklananlara göre film ekibinden Matthew BroderickAlan RuckMia Sara ve Jennifer Grey programa katılıyor. Broderick, Ferris Bueller'ı; Ruck, Cameron'ı; Sara, Sloane'i; Grey ise Jeanie Bueller'ı canlandırıyordu.

    Ferris Bueller's Day Off filminin konusu şöyleydi: Lise öğrencisi olan Ferris Bueller, okuldan bir günlüğüne kurtulmak istemektedir. Güzel bir bahar günü okuldan kaçan Ferris ve arkadaşı Cameron, eğlenceli bir gün geçirmeye karar verirler. Ancak onların eğlence anlayışı, fazlasıyla tehlike içermektedir. Cameron’un babasının ödüllü Ferrarisini alan ikili, Ferris’in kız arkadaşı Sloane’ı da yanlarına alarak Şikago’ya doğru yola koyulur. 17 yaşında, kaçırdıkları kırmızı Ferrari ile şehri turlayan ekip, kendilerini beklenmedik durumlar içerisinde bulur.

    Josh Gad geçtiğimiz haftalarda Yüzüklerin Efendisi, Geleceğe DönüşHayalet Avcıları gibi gelmiş geçmiş en büyük hayran kitlelerine sahip olan yapımların ekiplerini programında ağırlamıştı. Şimdi ise nesilden nesile aktarılan kült gençlik filminin ekibini misafir ederek programı sonlandıracak. Ferris Bueller's Day Off bölümü, 28 Haziran Pazar günü Amerika pasifik saatiyle sabah 9.00'da Youtube'da olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top