Hesabım
    J.K. Simmons, Yer Aldığı Spider-Man 3 Sahnelerinin Çoktan Çekildiğini Söylüyor

    J.K. Simmons'ı J. Jonah Jameson olarak Spider-Man 3'te de göreceğiz.

    Sam Raimi imzalı Spider-Man filmlerinde J. Jonah Jameson'a hayat veren J.K. Simmons'dan açıklama geldi. Usta oyuncu, aynı rolüyle Spider-Man: Far From Home filminde post-credit sahnesinde karşımıza çıkmıştı. Oyuncunun açıklamasına göre, üçüncü Spider-Man filminde gösterilecek olan sahneleri de çoktan çekildi.

    The Jess Cagle Show'a online olarak katılan J.K. Simmons, Spider-Man filmleri hakkında açıklama yaptı. J. Jonah Jameson rolüyle akıllara kazınan oyuncu, Örümcek Adam: Evden Uzakta filminde post-credit sahnesinde birkaç saniye görünerek büyük bir heyecana neden olmuştu. Simmons, başka bir Spider-Man filminde görülüp görülmeyeceği sorularına şu cevabı verdi: "Tabii evet, Jameson rolüyle döneceğim kısa cevabını verebilirim. J. Jonah Jameson için yıllar süren aradan sonra bir gelecek var. Far From Home'un post credit sahnelerinde bu konuda bilgili olanlar için kısaca kendini gösterdi. J.J.J.'in görüleceği bir sahne daha var ve bundan sonra bir planın daha olduğunu duydum. Yani umuyorum ki J.J.J. hep var olacak."

    J.K. Simmons, Tobey Maguire'lı Spider-Man filmlerinde rol almıştı. Hatta Sam Raimi'nin Doctor Strange 2'yi yöneteceği haberleri yayılmaya başladığında, J. Jonah Jameson'ın Doctor Strange replikleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Tom Holland'lı Spider-Man filmlerinin üçüncü filmden sonra doğrudan Sony'ye geçeceği biliniyor. Kahramanı kendi Marvel evreninde kullanacak olan Sony'nin bu evrende Jameson'a ya da tanıdık başka karakterlere yer verip vermeyeceği bilinmiyor. Aynı evren içerisinde Venom, Morbius, Madame Webb, Jackpot gibi karakterler yer alacak.

    J.K. Simmons'ı bir kez daha göreceğimiz Spider-Man 3 filmi 29 Ekim 2021'de izleyici karşısında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top