Hesabım
    "Chicken Run 2"nin Netflix'te Yer Alacağı Kesinleşti

    Chicken Run 2'den haberler var!

    Yediden yetmişe herkesin severek izlediği Tavuklar Firarda filmine yıllar sonra devam filmi geliyor. Netflix, Chicken Run 2'yi bünyesinde izleyicileriyle buluşturacağını açıkladı. Ayrıca filmin konusu ve diğer ayrıntıları da paylaşıldı.

    Netflix'ten Tavuklar Firarda 2 ile ilgili resmi açıklama geldi. 2000 yılında izleyicileriyle buluşan ilk Tavuk Firarda filminin ardından 20 yıl sonra devam filmi geliyor. Aardman Productions'ın prodüksiyonunu üstleneceği Tavuklar Firarda 2'nin yapımına 2021 yılı içerisinde başlanacak. Söylentilere göre stüdyonun klasik yöntemi olan stop motion tekniğiyle film hayata geçirilecek. Aardman Animations şirketi daha önce de Taş Devri Firarda, Kuzular FirardaA Close Shave gibi yapımların geliştirilmesi görevini üstlenmişti.

    İlk filmde Bay Tweedy ve karısının çiftliğinde mahkum olarak yaşayan Ginger, Bunty, Fowler ve Babs, ne pahasına olursa olsun çiftlikten kaçmak için mücadele veriyorlardı. Şimdi ise Ginger ve Rocky'nin hikayesine odaklanılacakç Tavuklar Firarda 2 filminin konusu şöyle açıklandı: Büyük tehlikelere karşı Tweedy’nin çiftliğinden kaçmayı başaran Ginger, sonunda hayalindeki yerdedir. İnsan tehlikesinden uzakta bir adaya sığınan Ginger ve Rocy’nin mutluluğu Molly’nin de yumurtasından çıkmasıyla ikiye katlanır. Ancak anakaraya geri döndüklerinde büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalırlar.

    Tavuklar Firarda 2'nin yönetmenliğini Paranorman, Despero ve Flushed Away animasyonları ile tanınan Sam Fell üstlenecek. Filmin senaryosu ise Karey Kirkpatrick, John O’FarrellRachel Tunnard ve Aardman Animations'ın yıldız ismi Nick Park'ın kaleminden çıkacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top