Hesabım
    Karantina Döneminde Çekilen Kısa Filmler "Homemade" Olarak Netflix'te Yayınlanacak!

    Homemade yakında Netflix'te!

    Coronavirüs karantinası boyunca yönetmenlerin evlerinde sanatlarını yapmaya devam ettikleri biliniyor. Şimdi ise dünyanın çeşitli yerlerinden karantina boyunca kısa film üreten yönetmenlerin filmleri "Homemade" adı altında toplanıyor. Homemade, yakında Netflix'teki izleyicileriyle buluşacak.

    Karantinada yönetmenlerin çektiği kısa filmler, tek bir seçki altında toplanıyor. "Homemade" yönetmenlerin karantina koşullarında kendi imkanlarıyla edindikleri deneyimleri gözler önüne serecek. The Apartment Pictures ve Fabula'nın ortak olarak yapımcılığını üstlendiği Homemade'in amacının salgın döneminde sinemanın gücünü artırmak olduğu söyleniyor.

    Yalnızca evlerinde bulunan basit ekipmanlarla ve bolca yaratıcılıklarıyla film çeken yönetmenler:

    Aralarında birçok ödüllü yönetmen ve Kristen Stewart ve Maggie Gyllenhaal gibi oyuncuların da bulunduğu ekibin filmleri Homemade koleksiyonunda toplandı. Usta yönetmen Pablo Larrain bu konuda şu sözleri sarf etti: “Hayranlık duyduğum kişilerle çalışmak için harika bir fırsat yakaladım. Kafalarımızın çok karışık olduğu bu benzersiz günlerde, Netflix ve muhteşem ekibi sayesinde çalışmaya devam edebilmek de olağanüstü bir şans oldu.”

    Kısa yapımlardan oluşan Homemade koleksiyonu, 30 Haziran 2020 tarihinden itibaren Netflix'te olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top