Hesabım
    Mel Gibson, Winona Ryder'ın Yaptığı Suçlamaların Asılsız Olduğunu Söylüyor

    Winona Ryder, Mel Gibson'ı Yahudi düşmanlığı ve homofobik olmakla suçluyor.

    Oscarlı oyuncu Mel Gibson, Winona Ryder'ın son röportajında kendisi hakkında sarf ettiği sözleri yalanladı. Ryder, The Sunday Times'a verdiği son röportajda Mel Gibson'ın Yahudi düşmanı ve homofobik olduğunu belirtmişti.

    Stranger Things'in yıldız oyuncusu Winona Ryder, The Sunday Times'a verdiği röportajda Mel Gibson hakkında şu sözleri sarf etmişti: "Yakın arkadaşlarımdan biriyle kalabalık bir partideydik. Mel Gibson purosunu içiyordu, biz de konuşuyorduk. Eşcinsel olan arkadaşıma 'Ah durun, aids kapar mıyım?' dedi. Yahudilerle ilgili bir konu açıldı ve fırından kaçıp kaçmadığını sordu."

    Variety'e konuşan Mel Gibson, tüm bu iddiaları yalanladı ve "Bu %100 gerçek dışı. 10 yıl kadar önce basına konuştuğunda bir konuda yalan söylemişti ve şimdi bir kez daha yalan söylüyor." Ryder 2010 yılında da GQ'ya konuştuğunda Mel Gibson'ın Nazilerin Yahudileri katlettiği dönemdeki gaz odalarına atıfta bulunmasıyla ilgili konuşmuştu.

    Gibson, son olarak The Hacksaw Ridge isimli savaş filmini yönetmişti. Braveheart'ın yıldız oyuncusu Gibson, Hollywood'un uzun süredir dışladığı isimler arasında yer alıyor. Oyuncu, son olarak Force of Nature isimli aksiyon filminde rol aldı.

    Winona Ryder ise Stranger Things yolculuğuna devam ediyor. Ayrıca The Plot Against AmericaShow Me A Hero gibi dizilerde de oyuncuyu görme imkanı yakalamıştık.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top