Hesabım
    Johnny Depp, Mark Rylance ve Robert Pattinson'lı "Waiting for the Barbarians"tan Fragman!

    Ciro Guerra, ilk İngilizce filmiyle geliyor..

    Samuel Goldwyn Films, Kolombiyalı film yapımcısı Ciro Guerra'nın (Embrace of the Serpent) ilk İngilizce filmi olan, ilk bol yıldızlı dönem filmi Waiting for the Barbarians'tan bir fragman yayınladı. J.M. Coetzee'nin 1980'de yazdığı romanının bir uyarlaması olan film, açılışını geçtiğimiz yıl düzenlenen Venedik Film Festivali'nde yapmıştı.

    Oscar Ödülü sahibi Mark Rylance, isimsiz bir imparatorluğun sınırındaki izole bir yerleşim yerinde görev yapan Sulh Yargıcı'na hayat veriyor. Sulh Yargıcı kolay bir emeklilik için sabırsızlanıyor ama Albay Joll, sınırın güvenliği ve sözde barbarların faaliyetlerine ilişkin bir rapor hazırladığında bütün planlar değişiyor. Johnny Depp'in canlandırdığı rejim ordusunun komutanı olan Joll, Sulh Yargıcı'nın imparatorluğa sadakatinin sarsılmasına yol açan bir dizi acımasız sorgulama yapıyor. Robert Pattinson ise bir başka subay rolüyle filmde yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Greta Scacchi, David Dencik, Sam Reid, Harry Melling, Bill Milner ve Gana Bayarsaikhan yer alıyor.

    Coetzee, Güney Afrikalı bir yazar ve bu romanı barış, anlayış ve kapsayıcılık adına önemli tartışmalara yol açtı. Film, hoşgörüsüzlüğe karşı bütün gücünü kullanan bir adam hakkında asil bir çaba içeriyor. Waiting for the Barbarian, Pattinson'ın bir sonraki filmi Tenet ya da Depp'in son gişe rekorları kıran filmleriyle aynı kitleyi çekmeyecektir ama bu güçlü kadronun söyleyeceği çok şey var.

    Daha önce vizyona girmesi planlanan film, son kararla 7 Ağustos 2020 tarihinde ev sinemasına gelecek ve direkt kiralama yoluyla izleyicilere sunulacak. Filmin oyuncularından Pattinson, son olarak Tenet ve The Batman filmerinin çekimlerini tamamladı. Mark Rylance, The Trial of the Chicago 7, Johnny Depp ise Minamata filminin son hazırlıklarıyla meşgul. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top