Hesabım
    Deadpool 2'nin Yönetmeni David Leitch, "Bullet Train"i Yönetecek

    Aksiyon filmi Bullet Train için harekete geçildi.

    Dublörlük kariyeriyle tanınan, Deadpool 2John Wick ve Atomic Blonde sayesinde yönetmenliğe adım atan başarılı isim David Leitch, Bullet Train isimli yeni film için anlaşma imzaladı. Sony Pictures ile ortak olarak geliştirilecek olan Bullet Train, aksiyon ve gerilim türlerinde olacak.

    Son olarak Chad Stahelski ile birlikte Matrix 4'ün dublör eğitimleri için Lana Wachowski ile iş birliği yapan David Leitch, yeni bir projeye imza atmak üzere görüşmeler yapıyor. Lights Out'a yapımcı olan ve Fear Street'i kaleme alan Zak Olkewicz, Bullet Train'in senaryosunu yazacak. Filmin yapımcılığını ise Equalizer filminin yönetmen koltuğuna oturan Antoine Fuqua üstlenecek. Bullet Train, popüler bir Japon mangası olarak biliniyor.

    Bullet Train, birbirini öldürmeye çalışan suikastçileri odağına alıyor. Prodüksiyonuna sonbaharda başlanması planlanan uyarlama filmin oyuncu kadrosu hakkında henüz bir gelişme bulunmuyor. David Leitch bu sırada Temmuz'da çekimlerine devam edilecek olan Matrix 4'ün ekibinde yer almaya devam edecek. Ayrıca Leitch, Jake Gyllenhaal başrollü oyun uyarlaması The Division'ı ve vampire dönüşen eski bir askerin hikayesini anlatan Undying Love'ı yönetecek.

    Sony ayrıca başka bir Japon mangası olan One Punch Man'i de uyarlayacağını açıklamıştı. Dedikodulara göre bu filmin başrolü Henry Golding olacak. Senaryosunda ise Venom'un yazarlarının imzası olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top