Hesabım
    Russell Crowe Gerilimi 'Unhinged'ın Vizyon Tarihi Bir Kez Daha Ertelendi

    Pandemi nedenli vizyon tarihi değişiklikleri devam ediyor

    Oscar ödülü sahibi Russell Crowe'un başrolünde olduğu gerilim Unhinged'in mayıs ayının başlarında açıklanan ilk vizyon tarihi 1 Eylül'dü. Daha sonra bu tarih 1 Temmuz'a geri çekilmişti. Gerçekleşseydi, 1 Temmuz vizyonu, Unhinged'i sinemaların mart ayı ortasında topluca kapatılmasından sonra, geri dönüşün ilk filmi yapacaktı ama kısa süre sonra bunun mümkün olamayacağı anlaşıldı.

    Filmin ikinci vizyon değişikliği sadece 10 gün olarak belirlendi ve 10 Temmuz tarihine ertelendi. Şimdi gelen haberlere göre, filmin vizyon tarihi bir kez daha, belirsiz bir tarihe, yaz sezonunu geçmeyecek şekilde ertelendi. The Hollywood Reporter ile daha önce yapılan bir röportajda Solstice'in Ulusal Tiyatro Sahipleri Birliği ve bireysel sinemalarla yakın bir şekilde çalıştığı belirtildi. Solstice Studios ayrıca, Amerikalı sinemaseverlerin yüzde 80'inden fazlasının temmuz ayında yeniden salonlara gitmek istediğini gösteren bir anket düzenledi.

    Unhinged, trafikte karşılşatığı bir adamın tacizine uğrayan bir ailenin hikayesini anlatıyor. Taciz, daha büyük bir gerilim getiren kovalamacaya dönüşüyor. Filmin yönetmenliğini Derrick Borte üstlenirken, senaryosunu Carl Ellsworth kaleme aldı. Russel Crowe dışında oyuncu kadrosunda Jimmi Simpson, Gabriel Bateman, Caren Pistorius, Anne LeightonSylvia Grace Crim ve Michael Papajohn yer alıyor. 

    Rusel Crowe son olarak Boy ErasedThe Loudest Voice ve True History of the Kelly Gang yapımlarında rol aldı. 2000'li yıllara fırtına gibi giren oyuncu, 3 sene üst üste Oscar adayı olmuş ( The Insider, Gladiator ve A Beatufil Mind) birini evine götürmeyi başarmıştı. Geçtiğimi yıl ise TV dalında Altın Küre ödülünü kazanmayı başardı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top