Hesabım
    Michael B. Jordan’lı Casus Gerilimi ‘Without Remorse’, 2021 Yılına Ertelendi

    Salonların açılmasına az bir zaman kalsa da filmler ertelenmeye devam ediyor..

    Paramount Pictures, Michael B. Jordan'lı casus gerilim filmi “Without Remorse”u 2 Ekim'den, 26 Şubat 2021'e kadar, yaklaşık beş ay erteleme kararı aldı. Paramount, Hollywood'un devam eden COVID-19 salgını nedeniyle ertelenen “Tenet”, “Mulan” ve “Bill & Ted Face the Music” filmlerinin izinden gitti ve hemen yeni bir karar alıp filmin vizyon tarihini erteledi.

    ABD'de, tüm dünya gibi Koronavirüs sayıları artmaya devam ederken, önümüzdeki ay açılması beklenen sinema salonlarının çoğunun ağustos ya da daha sonrasına kadar yeniden açılamayabileceği gerçeği konuşulmaya başladı. Tom Clancy’nin “Without Remorse"u ilk olarak 1993 yılında yayınlandı. 1970'lerde geçen hikayede, eşinin cinayetini araştıran, Deniz Kuvvetleri üyesi John Kelly'nin yaşadıkları anlatılıyor. Baltimore'daki acımasız uyuşturucu gangsterleri üzerinden katili bulmaya çalışan Kelly, büyük bir komplonun içinde olduğunu fark eder ve başı daha büyük bir belaya girer. 

    Jordan dışındaki oyuncular arasında Brett Gelman, Jodie Turner-Smith, Jamie Bell, Jacob Scipio, Jack Kesy, Todd LasanceLuke Mitchell ve Cam Gigandet yer alıyor. Akiva Goldsman, Michael B. Jordan, Josh Appelbaum ve Andre Nemec yapımcı olarak görev yapıyor. “Sicario: Day of Soldado”nun yönetmeni Stefano Sollima, filmi Taylor Sheridan'ın senaryosundan yönetiyor.

    “Without Remorse”, yeni tarihe göre 26 Şubat'ta, Universal’in Bob Odenkirk, Connie Nielsen, Christopher Lloyd ve J.P. Manoux’lu aksiyon gerilim filmi “Nobody”ye karşı açılması planlanıyor. Universal, nisan ayında “Nobody”i ertelediğini duyurmuştu. Film, “John Wick” serisinin anlatı mimarı Derek Kolstad'ın senaryosundan, Ilya Naishuller tarafından yönetildi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top