Hesabım
    ‘Bill & Ted Face the Music’ ve "Mulan" Filmlerinin Vizyon Tarihi Bir Kez Daha Değişti

    Yaz ertelemeleri arka arkaya açıklanıyor..

    MGM, Christopher Nolan’ın “Tenet” filmine karşı açılmasını önlemek için, “Bill & Ted Face the Music”i iki hafta erteledi ve 28 Ağustos'a taşıdı. Böylece, 12 Ağustos'ta vizyona girecek olan Tenet'in hızı biraz olsun kesilmiş olacak.  MGM, bu kararı Warner Bros.'un “Tenet”i ertelemesinden bir gün sonra, cuma günü açıkladı.

    Sinema salonlarının çoğu COVID-19 salgını nedeniyle mart ayı ortalarında kapandı. AMC, Regal ve Cinemark gibi ABD'deki büyük sinema zincirleri temmuz ayında iş hayatına devam etmeyi hedefliyor ancak stüdyolar, azalan kapasite, sosyal mesafe ve maske takma gibi güvenlik protokollerine rağmen izleyicilerin geri dönme konusunda isteksiz olabileceğinden endişe duyuyor. Comscore'a göre, şu anda bir hafta öncesine göre% 20 artışla 1.072 ABD sineması açık. En yüksek rakam, 66 salonla Teksas.

    “Bill & Ted Face the Music”, Keanu Reeves ve Alex Winter'ın rollerinin 1989'daki “Bill & Ted’s Excellent Adventure” ve 1991’deki “Bill & Ted’s Bogus Journey”e göre yeniden şekillendiğini gösteriyor. İkilinin kızlarını Samara Weaving ve Brigette Lundy-Paine canlandırılıyor. Filmde ayrıca Kid Cudi, Kristen Schaal, Anthony Carrigan, Erinn Hayes, Jayma Mays, Jillian Bell, Holland Taylor ve Beck Bennett yer alıyor.

    Disney ise “Mulan”ın teatral yayınını üçüncü kez erteledi ve diğer ertlenen filmlerle birlikte Hollywood'un yaz film sezonunu kurtarma umutlarına son verdi. Stüdyonun canlı aksiyon versiyonunun 24 Temmuz'da sinemalarda gösterime açılması planlanmıştı ama son karara göre “Mulan”, 21 Ağustos'ta beyaz perdede yer alacak. Böylece, yaz sezonu neredeyse boş geçirilmiş olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top