Hesabım
    Jennifer Hudson Başrollü "Respect"ten Fragman Geldi!

    Aretha Franklin'in hikayesini anlatan Respect'ten fragman!

    Liesl Tommy'nin yönetmen koltuğuna oturduğu Aretha Frankling biyografik filmi Respect'ten resmi bir fragman paylaşıldı. Sanatçının ikonik bir müzisyene dönüşme sürecini fragmanda da görüyor ve filmden ipuçları ediniyoruz. Respect'te Aretha Franklin'e Jennifer Hudson hayat veriyor.

    MGM altında hayata geçirilen yeni biyografik film Respect'ten ilk fragman geldi. Jennifer Hudson'ın performansıyla birlikte önümüzdeki ödül sezonuna damgasını vuracağı tahmin edilen Respect'in vizyon tarihi bir süredir erteleniyordu. Respect, Aretha Franklin'in kariyerini ve özel yaşamını birleştiriyor. 1966 yılında yıldızı parlamaya başlayan Franklin, “I Never Loved a Man (The Way I Love You)”, "Respect”, “(You Make Me Feel Like) A Natural Woman”, “Chain of Fools”, “Thin" ve “I Say a Little Prayer" gibi şarkılarıyla tanınıyordu. Queen of Soul ile gönüllerde taht kuran müzisyen, 2018 yılında hayatını kaybetmişti. Hayatı boyunca 17 tane Grammy ödülü kazanan Franklin'in filminin çekilmesi ölümünden beri düşünülüyordu.

    Daha çok TV projelerinden tanıdığımız Liesl Tommy'nin ilk uzun metraj denemesi olan "Respect"in senarysounu ise Tracey Scott Wilson kaleme aldı. Wilson, The Americans ve Fosse / Verdon adlı TV serileriyle tanınıyor. Oyuncu kadrosunda ise önemli isimler var. Oscar Ödülü sahibi Jennifer Hudson, Franklin'e hayat verecek ve filmin yıldızı olacak. Diğer rollerde ise, Leroy McClainForest WhitakerTate DonovanMarlon WayansMarc Maron ve Mary J. Blige gibi önemli oyuncular bulunuyor.

    Respect'in ülkemizde 5 Şubat 2021 tarihinde gösterime girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top