Hesabım
    Sony, Romantik Komedi ‘Broken Hearts Gallery’nin Vizyon Tarihini Erteledi

    Tenet ve Mulan'ın ertelenmesi diğer şirketleri de harekete geçirdi

    Sony Pictures, “Broken Hearts Gallery”nin vizyon tarihini değiştirdi ve üç haftalık bir hareketle 7 Ağustos'a taşıdı. Eğer bu tarih değişmezse, sinemaların Koronavirüs pandemisi nedeniyle mart ayında kapatılmasından bu yana büyük bir stüdyoda tarafından vizyona sokulan ilk film Broken Hearts Gallery olacak.

    Haber geçen hafta 12 Ağustos'a ertelenen “Tenet”,  21 Ağustos olarak revize edilen “Mulan” ve 28 Ağustos'a taşınan “Bill & Ted Face the Music” de dahil olmak üzere yaz sonu için büyük stüdyoların açıkladığı yeni vizyon tarihlerinden sonra gelmiş oldu. Solstice Studios ise ilk kez açıkladığı vizyon tarihine göre Russell Crowe'lu “Unhinged”i 31 Temmuz lansmanı için planladı.

    ABD'deki AMC, Regal ve Cinemark gibi büyük sinema zincirleri temmuz ayında iş hayatına devam etmeyi hedefliyor. Ülkemizde de 1Temmuz itibarıyla isteyen ve kurallara uyan salonlar faaliyete başlayacak. Ancak, stüdyolar, azaltılmış kapasite, sosyal mesafe ve maske takma gibi güvenlik protokollerinin uygulanmasına rağmen izleyicilerin geri dönme konusunda isteksiz olabileceğinden endişe duyuyor. Geçtiğimiz hafta sonu boyunca 284 arabalı sinema dahil olmak üzere 1.072 ABD sineması açıldı. Comscore'a göre bu sayı bir hafta öncesine göre% 20 arttı. 

    Romantik komedi “The Broken Hearts Gallery”, eski bir ilişkinin fiziksel anılarının sonucu olarak bir sanat galerisi açan ve bu yolla "aşk galerisi" sahibi olan bir kadının hayatına odaklanıyor ve bu karakteri Geraldine Viswanathan canlandırıyor. “Broken Hearts Gallery”nin yapımcıları arasında Selena Gomez de bulunuyor. Utkarsh Ambudkar, Molly Gordon, Phillipa Soo, Suki Suevi, Arturo Castro, Ego Nwodim, Taylor Hill ve Bernadette Peters ise oyuncu kadrosunu tamamlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top