Hesabım
    David Ayer, Suicide Squad'ın Orijinalindeki Esas Kötüyü Açıkladı

    Suicide Squad'ın kötüsü aslında Incubus olacaktı.

    Suicide Squad'ın yönetmen koltuğunda bulunan David Ayer, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamayla birlikte filminin kendi istediği gibi olmadığını belirtmişti. Şimdi ise stüdyonun isteğiyle değiştirilen filmin kötüsünün aslında farklı olduğunu söyledi. Bir hayranına verdiği cevaba göre filmin esas kötüsü Incubus olmalıydı. Ama daha farklı bir şekilde.

    2016 yılında izleyicileriyle buluşan Suicide Squad hakkında yeni bilgiler geldi. Warner Bros ile yollarını ayıran yönetmen David Ayer, hayranlarının sorularından birine cevap verirken büyük bir bilgiyi paylaşmış oldu. Justice League ve Zack Snyder vakasında olduğu gibi David Ayer de bir süre önce stüdyonun kurbanı olduğunu açıklamıştı. Warner Bros'un değiştirdiği düşüncelerden biri de Incubus olmuştu. Incubus'ı filmde Alain Chanoine canlandırıyordu. David Ayer'e şu soru yöneltilmişti: "Sizin kurguladığınız versiyonda kötü adam kimdi? Filmin sonundaki büyük CGI canavar senin fikrin miydi?" David Ayer ise "Sonunda, -hazırlık aşamasıydayken yok olan fikre göre- parademonların yaptığı büyük dövüş olmalıydı. Büyük dövüş Incubus ileydi." sözlerini sarf etti.

    David Ayer şimdilik Suicide Squad'ın kendi istediği versiyonunu gösterime sokmak için bir mücadeleye girişmiyor. Ancak her geçen gün bu fikre alıştırmaya çalıştığı görülüyor. Zack Snyder'ın büyük uğraşları sonucunda Warner Bros 30 milyon dolara yeni bir film ortaya çıkarmak üzere anlaşmaya varmıştı. Yeni Justice League, HBO Max'te yayınlanacak.

    David Ayer ve Warner Bros'un Suicide Squad başarısızlığından sonra stüdyo James Gunn ile anlaştı. The Suicide Squad'ın çekimleri tamamlandı. Muhtemelen ilk filmde yaşanan çoğu olay yok sayılacak ve yepyeni bir film ortaya çıkacak. İlk filmdeki oyunculardan Margot Robbie, Viola Davis, Jai Courtney gibi isimler The Suicide Squad'da da görülecek. Filmin 6 Ağustos 2021'de vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top