Hesabım
    Danny Glover, "Lethal Weapon"ın Yeniden Çekilme İhtimalinden Bahsetti

    Danny Glover, Lethal Weapon hakkında açıklama yaptı.

    Mel Gibson ve Danny Glover'ın başrolünü paylaştığı klasikleşmiş polisiye aksiyonu "Lethal Weapon" serisi yeniden gündeme geldi. Çünkü usta oyuncu Danny Glover, geçtiğimiz Ocak ayı içerisinde eline yeni bir Lethal Weapon senaryosu geldiğinden bahsetti. 80'li ve 90'lı yılların popüler filmi Lethal Weapon'ın bu doğrultuda yeniden çekilme olasılığı bulunuyor. Hatta bu filme Gibson ve Glover'ın dahil edilmesi de planlanıyor. Ancak resmi olarak hiçbir açıklama bulunmuyor.

    Danny Glover, Lethal Weapon reboot filmi hakkında bildiklerini şu sözlerle açıkladı: "Okuduğum senaryodan açık vermek istemem, ama bazı noktaları günümüzdeki olaylara çok uygun. Bunu söyleyebilirim. Ama bu Ocak ayında oldu. Tarih çok hızlı değişiyor. Ama evet, bunun hakkında konuşmalar yapılıyordu. Eğer gerçekleştirilirse olağandışı bir şey olacak. Eğer Lethal Weapon anlamamız için daha fazla detay verirse bu filmi yapmamız ilginç olabilir. İçinde olduğumuz politik ve ekonomik düzende nasıl olacağını görmek ilginç olur. Özellikle de bu politikalar toplulukların gördüğü polis şiddetiyle, polis standartlarıyla ve kullandıkları güç ile alakalıysa."

    Lethal Weapon serisinin ilk çekilen filmi 1987 yılında izleyici karşısına çıkmıştı. Filmin konusu ise şöyleydi: Los Angeles polis teşkilatı dedektiflerinden Çavuş Roger Murtaugh (Danny Glover), 50 yaşına girdiği günlerde artık emekliliği düşünürken, Vietnam savaşından tanıdığı bankacı arkadaşı Michael Hunsaker’ın kızının öldürülmesini soruşturmaya başlar. Soruşturmayla birlikte yeni de bir ortağı olur. Çavuş Martin Riggs (Mel Gibson), karısını trafik kazasında kaybettiğinden beri intihar eğilimleri içinde olan çılgın karakterli bir polistir. Soruşturma ilerledikçe, ipuçları onları Gölge Şirketi adında, Vietnam dönemi paralı askerlerinden oluşan bir gruba ulaştırır. General Peter McAllister liderliğindeki bu grup, Los Angeles bölgesine eroin getirmekte ve dağıtmaktadırlar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top