Hesabım
    Live-Action "Zatanna" Filmi Geliyor!

    J.J. Abrams'ın Bad Robot ekibi, Warner Bros için Zatanna'yı geliştirecek.

    DC filmlerini bünyesinde bulunduran film şirketi Warner Bros, live-action bir Zatanna filmi için çalışmalara başladı. Gardner Fox ve çizer Murphy Anderson'ın yaratıcısı olduğu Zatanna, sihirbaz bir süper kahraman olarak biliniyor. Zatanna filmini, J.J. Abrams'ın sahibi olduğu Bad Robots şirketi geliştirecek.

    Zatanna Zatara olarak bilinen DC karakteri, güçleri sayesinde suçlarla mücadele eden sihirbar John Zatara'nın kızı olarak biliniyor. Gizemli bir ırk olan Homo Magilerden olan Zatanna, New York'ta babası ile birlikte büyür. Annesinin öldüğü söylenir, ancak bu durum aslında annesinin görevine geri dönebilmesi için kurulan bir tezgahtır. Leonardo Da Vinci'nin torunudur. Nostradamus ve simyacı Nicholas Flamel ile bir bağlantısı vardır. Hawkman ve Hawkgirl gibi kahramanlarla birlikte mücadele verir. Justice League of Amerika'nın üyelerinden biridir.

    Bad Robots, Zatanna ile birlikte iki farklı DC projesini almış oldu. Ancak Justice League Dark ile Zatanna birbirinden tamamen ayrı olarak geliştirilecek. Zatanna'nın hayata geçirileceği esasen 2 yıl önce ortaya çıkmıştı. Aynı zamanda Supergirl ve Batgirl'ün de adı film olarak geçiyordu. Batgirl filmi ihtimalinin hala bulunduğu söylense de Supergirl için bir gelişme bulunmuyor. Bir diğer dedikoduya göre Zatanna karakteri James Gunn'ın The Suicide Squad'ında görülebilir. Ancak Gunn, bununla ilgili en ufak ayrıntıya bile yer vermedi. Hatta Zatanna'nın aklının ucundan bile geçmediğini söylemişti.

    Zatanna karakteri, bir zamanların Superman dizisi Smallville'de görülmüştü. Şimdi ise yeniden karşımıza çıkacak gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top