Hesabım
    Brie Larson, Kaybettiği Rolleri Youtube Kanalında Açıkladı!

    Brie Larson, Youtube'a katıldı.

    Marvel Sinematik Evreni'nin Captain Marvel'ı olarak tanınan Brie Larson, Youtube kanalı açtı. 1 milyon kullanıcı tarafından izlenen ilk videosunda, kanal üzerinde neler yapacağının yanı sıra kariyeri boyunca kaybettiği en önemli rollerden bahsetti. Bu rollere Star Wars'ta bir karakter de dahil...

    Gizli Dünya, Short Term 12, The Glass CastleUnicorn Store gibi yapımlarla tanıdığımız Brie Larson, coronavirüs döneminde Youtube kanalı açma kararı almış gibi görünüyor. Birkaç gün önce ilk videosunu yayınlayan Oscarlı oyuncu, ilgileri üzerine çekecek konular hakkında konuştu. Brie Larson'ın videoda sarf ettiği sözlere göre sinema dünyasında kaybettiği çok önemli roller bulunuyordu. Söylediklerine göre canlandırma ihtimali bulunan karakterler Jennifer Lawrence'ı yıldızlaştıran Hunger Games serisinden, Star Wars serisinden ve Terminator: Genisys filminden karakterlerdi.

    Brie Larson, videoda bu konuda hakkında şu sözleri sarf etti: "Aslında bugün Terminatör reboot filmini düşünüyordum. 'Son olarak elimde patlayan iş Terminatör oyuncu seçmelerine katıldığım zaman oldu' diye düşünüyordum. " Brie Larson, belki Terminatör: Genisys'te rol alamadı, ancak Marvel Sinematik Evreni'nin yıldız oyuncusu oldu. Captain Marvel karakteriyle bu evrenin dördüncü evresinde varlığını sürdürmeye devam edecek.

    Oyuncu Brie Larson, Youtube kanalını tamamen kişisel olarak açmış gibi görünüyor. Yıldız ismin söylediklerine göre bu kanalda ırkçılık karşıtı olabilecek, birçok konuyu kapsayabilecek ya da derin tartışmalar içerebilecek her şeyi konuşabilecek. Larson'ın gelecek projeleri arasında şimdilik yalnızca Captain Marvel 2 bulunuyor. Genellikle Marvel oyuncuları, Disney ile olan anlaşmaları gereği başka filmlerde minimum seviyede rol alabiliyorlar. Ancak Larson'ın bu proje seçiciliğinin buna bağlı olup olmadığı bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top