Hesabım
    John Boyega, Felicity Jones, Jack Reynor "Borderland" Kadrosunda

    Borderland'in kadrosu genişliyor.

    Charles Guard ve Thomas Guard'ın yönetmen koltuğuna oturacağı intikam temalı Borderland'in oyuncu kadrosu şekilleniyor. Açıklanan yıldız isimler arasında aynı zamanda Charles Guard'ın eşi olan başarılı oyuncu Felicity Jones, John BoyegaJack Reynor ve Jodie Turner Smith bulunuyor.

    The Uninvited'da imzası bulunan Guard Kardeşler, yeni bir proje için anlaşma yapmaya başladı. Borderland adını alan filmin oyuncu kadrosunda Rogue One: A Star Wars Story, Theory of Everything, Like Crazy gibi yapımların yıldızı Felicity Jones; Star Wars'un senaryosunu temizlikçiye çaldırmasıyla akıllara kazınan John Boyega; Sing Street, Midsommar gibi filmlerle tanınan Jack Reynor ve Queen & Slim ile tanınan Jodie Turner Smith bulunuyor.

    Borderland, bir intikam filmi olacak. Aksiyonu bol filmde sınır kapısında görev alan İrlandalı yarı asker Michael'ın hikayesi anlatılıyor. Michael'ın hamile karısı, sınırda tuzak kuran askerler yüzünden öldürülür. Onu öldüren kişi ise çavuş Tempest'tır. Tempest, gizli olarak yürütmesi gereken anti terör operasyonu nedeniyle Londra'ya gönderilir. Bu sırada Michael acımasız ve yıkıcı bir askeri birliğe katılır. Michael'a göre Tempest'ı öldürme görevi son derece kişiseldir ve öldürene kadar onun önünde kimse duramayacaktır.

    Guard Kardeşler filmin yönetmen koltuğuna otururken Chris Coen ve Rebecca Brown Borderland'in yapımcılığını üstlenecek. Borderland, Steven S. Moysey'nin The Road To Balcombe Street isimli kitabından ilhamını alıyor. Filmin senaryosunu Guard Kardeşler ile birlikte Ronan Bennett kaleme alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top