Hesabım
    Edgar Wright, "Last Night In Soho"yu Diğer Filmlerinden Ayrı Tutuyor

    Edgar Wright, Last Night In Soho hakkında konuştu.

    Her seferinde karşımıza farklı türde bir filmle çıkan Edgar WrightLast Night In Soho sayesinde psikolojik gerilim türüne imzasını atmış olacak. Yönetmen, film hakkında Empire Magazine'e röportaj verdi. Wright, uzun süre yaşadığı yer olan Londra Soho'da geçen filmin diğer filmlerinden daha ayrı bir yerde bulunduğunu belirtti.

    Anya Taylor JoyThomasin McKenzie ve Matt Smith'i başrolüne yerleştiren Last Night In Soho, ödül sezonunun en çok beklenen filmlerinden biri. Yönetmen Edgar Wright, Last Night In Soho için klasik gerilim filmleri Repulsion ve Don't Look Now'dan ilhamını almış. Hayatının büyük bir bölümünü Soho'da geçirdiğini ve bu filmin onun için özel olduğunu daha önce de belirten yönetmen, Empire'a verdiği röportajda şu sözleri ekledi:

    "Diğer filmlerinden daha farklı hissettiriyor. Ama hep başka bir şeye yavaş yavaş evrilen filmleri sevmişimdir. Last Night, psikolojik sınırlarda başlıyor ve daha sonra yoğunlaşmaya başlıyor. Hep özlediğim film türlerine doğru çekilmişimdir. Burada da kesinlikle 60'lı 70'li yıllarda daha çok görülen psikolojik korku atmosferi var. Bu tür bir görsel prensibi kullanıyorum."

    Last Night In Soho'nun, coronavirüs salgını patlak vermeden önce 2020'nin ikinci yarısında vizyona girmesi planlanıyordu. Ancak yeni tarihle birlikte takvimlerde 2021'in Nisan ayına işaretlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top