Hesabım
    Keanu Reeves'li "Bill & Ted's Excellent Adventure" Restore Edildi!

    Bill & Ted's Excellent Adventure'dan restore edilmiş fragman paylaşıldı.

    Keanu Reeves'in bir yıldıza dönüşmesinden yıllar önce izleyicileriyle buluşan fantastik gençlik filmi Bill & Ted's Excellent Adventure, ikinci kez gösterime sunulacak. 4K bir şekilde restore edilen filmden bir fragman paylaşıldı. Fragmanda genç Keanu Reeves ve Alex Winter'ı yıllar sonra yeniden görüyoruz.

    Stephen Herek'in yönetmen koltuğunda bulunduğu 1989 yapımı Bill & Ted's Excellent Adventure'ın konusu ise şöyleydi: Bill S. Preston ve Ted Logan müzik konusunda son derece tutkulu olan, "Wyld Stallyns" adlı bir rock grubu kuran ve zamanlarının büyük bir kısmını da bu müzik grubuna ayıran iki gençtir. Ne var ki müzik kariyeri hayallerinin önünde zorlu bir bariyer vardır. Zira tarih dersinden kalmışlardır ve yakın zamanda gerçekleşecek olan sınavın da kötü geçmesi durumunda Ted'in babası onu askeri okula göndermeye kararlıdır; bu da ikilinin ayrılması anlamına gelmektedir. Aileleri iki genci ayrılmaları konusunda zorladığı bir dönemde sıradışı bir olayla karşılaşırlar. Bir gün Rufus adında tuhaf bir adam yanlarına gelir ve onlara zamanda yolculuk edebileceklerini söyler. Ted ve Bill bu teklifi koşulsuzca kabul ettiğinde, Socrates, Napolyon ve Lincoln gibi tarihi figürlerle tanışıp tarih dersini geçebilecekleri bilgileri bizzat deneyimledikleri muazzam bir yolculuğa çıkarlar.

    Bill & Ted's Excellent Adventure'ın oyuncu kadrosunda Matrix, John Wick ve Constantine ile bir yıldız olan Keanu Reeves ile başarılı bir belgesel yönetmenine dönüşen Alex Winter'ın yanı sıra George Carlin, Terry Camilleri, Dan Shor, Tony Steedman, Robert V. Barron gibi isimler yer alıyor. Bill & Ted's Excellent Adventure, 10 Ağustos tarihinden itibaren 4K UHD Blu-Ray ile izleyici karşısında olacak.

    Şimdilerde Bill ve Ted'in maceralarının Bill & Ted Face The Music ile devam edeceği konuşuluyor. Bill & Ted Face The Music 14 Ağustos'ta sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top