Hesabım
    Janelle Monae'nin, Hayali X-Men'de Storm'u Canlandırmakmış!

    Janelle Monae'den X-Men açıklaması geldi.

    Disney'nin Fox'u satın almasının ardından X-Men çizgi romanlarının hakları doğrudan Marvel'a geçmişti. Bu nedenle yepyeni kahramanlar ve yepyeni oyuncularla bir X-Men evreninin inşa edilmesi bekleniyor. Bu sırada da Janelle Monae açıklama yaparak canlandırmayı hayal ettiği X-Men kahramanından bahsetti.

    Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evresinde birçok Marvel kahramanı solo filmleriyle birlikte karşımıza çıkacak. Kevin Feige'in X-Men ve Fantastic Four dünyasını Marvel'a taşıma konusunda çok istekli olduğu biliniyor. Ancak henüz ne X-Men ne de Fantastic Four'un dördüncü evrede görüleceğine dair bir bilgi gelmedi. Bu sırada da Janelle Monae, sesini Marvel'a duyurma kararı almış gibi görünüyor. Oyuncu, Empire Magazine'e verdiği röportajda hayalindeki X-Men karakterini açıkladı. Oyuncu şu sözleri sarf etti:

    "Hayallerimden biri hep Storm'u canlandırmak olmuştur. Black Panther'e gelir mi bilemiyorum, ama onu filmde görmek rüya gibi olurdu. Filmde neredeler bilmiyorum. Birçok kadın Storm'u canlandırdı ve olağanüstü performans sergilediler. O sanatçıların çizgisinde olmak ve Storm ile adaleti getirmek isterim."

    Janelle Monae'nin bu konuyu açmasının nedeni, yeni albümü için Atlanta'daki bir stüdyoda çalışmalara başlamış olması. Aynı zamanda orada Ryan Coogler ve Black Panther ekibi de çekimlerini yapmaya başladı. Monae, her ne kadar Black Panther ile ilgili konuşsa da, sesini şimdiden duyurduğu için X-Men filmlerinin çekilmesine karar verildiğinde Marvel'ın gözüne çarpan ilk isimlerden biri olabilir. Storm karakterini daha önce Halle Berry ve Alexandra Shipp canlandırmıştı.

    Fox'un bünyesindeki X-Men filmleri X-Men: Dark Phoenix ile sona erdi. Disney, şirketin adını dahi değiştirerek 20th Century haline getirdi. Sürekli olarak Wolverine karakterinin genç versiyonunun Marvel'a taşınabileceği konuşuluyor. Ayrıca Deadpool da Marvel'ın beşinci evresinde yer alacak. Yeni açıklamalar sabırsızlıkla bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top