Hesabım
    Milla Jovovich'li "Monster Hunter"dan Yeni Görsel!

    Monster Hunter'dan yeni detaylar geldi.

    Japonya yapımı video oyunundan uyarlanan fantastik aksiyon filmi Monster Hunter'dan yeni bir görsel geldi. Uzun süredir vizyona girmesi beklenen Milla Jovovich başrollü Monster Hunter, Paul WS Anderson tarafından beyaz perdeye aktarıldı. 

    Yönetmen Paul WS Anderson, Monster Hunter hakkında Empire Magazine'in yeni sayısına konuştu. Anderson, Milla Jovovich'in karakterinden bahsetti: "Artemis karakterini Milla'ya göre, oyuncuların avatarı olması için yarattım. Yani Monster Hunter dünyası için yeni olabileceğini söyleyebileceğimiz tutarlılıkta ve gerçek dünyaya uygun bir karakter." Milla Jovovich ise şu sözlerle devam etti: "Oyundan bir karaktere dayanmıyor. Paul bu karakteri,  Army Rangers'ın ekibindekileri kurtarmak için uğraşan komutanı olarak yazdı." Anderson şu sözlerle Artemis karakterini daha çok anlattı: "Milla'nın karakteri oyunda olmamasına rağmen oyunda kullanılan zırh ve silahları taşıyor. Yani oyunun bazı yönleri beyaz perde uyarlamasına yansıyor."

    Uyarlama film Monster Hunter'ın konusu ise şöyle: Monster Hunter, Artemis adlı bir Birleşmiş Milletler askeri takımının kadın liderine odaklanıyor. Karakter günün birinde bir portaldan geçerek farklı bir gerçekliğe geliyor. Geldiği bu evrenin, canavarların istilası altında olan, tehlikeli bir gezegen olduğunu fark eden kadın, orada, görevi bu yaratıkları ortadan kaldırmak olan cesur Hunter'la tanışıyor. İkisi, canavarların portaldan geçerek gezegenimize saldırmalarını önlemek için güçlerini birleştiriyor ve bütün insanlığın kaderini belirleyecek olan bir mücadele başlıyor.

    Kadrosunda akıllara Hellboy olarak kazınan başarılı oyuncu Ron PerlmanAnt-Man ve Wasp'tan tanıdığımız T.I. HarrisDiego BonetaMeagan Good ve Josh Helman gibi isimleri de bulunduran Monster Hunter 2021'in ilk aylarında sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top