Hesabım
    John Carpenter, "Halloween Kills"den Teaser Paylaştı

    Halloween Kills cephesinde neler oluyor?

    Jamie Lee Curtis başrollü "Halloween" serisi, Halloween Kills ile devam ediyor. Ancak coronavirüs salgını nedeniyle film çeşitli aksaklıklara maruz kaldı. Serinin yönetmeni John Carpenter, bu aksaklıklar ve ertelemeler hakkında yeni bilgiler paylaştı. Ayrıca bir de Halloween Kills teaser'ı geldi.

    Geçtiğimiz yılın Ekim ayı içerisinde çekimleri başlayan Halloween Kills, izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Tabii uzun bir süre ertelemenin sonucunda izleyici karşısına çıkacak. Son olarak filmin vizyon tarihi 16 Ekim 2020'den 15 Ekim 2021 tarihine alınmıştı. Bu tarihin çok uzak olduğu düşünülebilir. Ancak yönetmen John Carpenter, gerekçelerini bir açıklama ile birlikte duyurdu. Açıklamasında şu sözler yer aldı: "...Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca ekibimiz endişelerle birlikte sinema gösterimi konusunda tahmin yürütüyordu. Bu deneyime katılmaları için davet etmeyi umduğumuz yeni izleyicilerle birlikte dünyanın dört bir yanındaki sadık hayranlarımıza Halloween Kills'i en iyi şekilde nasıl sunabileceğimizi tartışıp mücadelesini veriyorduk. Zorlu ve heyecanlı bir yapım aşamasıydı..... Eğer planladığımız gibi bu Ekim ayında vizyona sokarsak güvenliğin ihlal edildiği bir sinema gösterimi olacağı gerçeğiyle yüzleşmeliyiz. Seçeneklerimizi tartmamızın ardından filmin vizyon tarihini bir yıl ertelemeyi seçmek zorundayız."

    John Carpenter, bunun nedeninin özellike Halloween Kills'in en iyi ses tasarımcıları tarafından yapılması ve filmin IMAX izleme deneyimi üzerine tasarlanmış olması olduğunu belirtti. Filmi, hayranların hakettiği şekilde tamamlayacaklarını ifade eden yönetmen Halloween Ends için de hazırlıkların başladığını açıkladı. İlk teaser'ı ise şöyle paylaştı:

    Resmi olarak açıklananlara göre, eski filmlerden birçok isim Halloween Kills'de rol alacak. Bu isimlerden biri Laurie'nin bakıcılığını yaptığı çocuklardan biri, Tommy Doyle'u canlandıran Anthony Michael Hall olacak.  Filme katılan eski karakterler arasında Nancy Stephens'ın canlandırdığı Hemşire Marion; Robert Longstreet'in canlandırması üzerine anlaşma yapılan Lonnie Elam Kyle Richards'ın canlandırdığı Lindsey Wallace bulunuyor. Orijinal filmde Marion Chambers, Michael Myers'ın tutulduğu Grove Sanitarium’da bir hemşireydi. Myers, Cadılar Bayramı gecesi gözetimi atlatmış, Marion ve meslektaşı Dr. Sam Loomis'e saldırmıştı. Ardından da Marion'ın arabasını çalmıştı. Serinin ikinci filminde ise karakter, Dr. Loomis’e, Laurie Strode’un Michael Myers’ın kayıp kız kardeşi olduğunu açıklamıştı. Halloween H20'de ise Marion'ın Dr. Loomis’in ölümüne dek onun bakıcılığını üstlendiğini öğrenmiştik. Filmin başında, Michael Myers, Marion’ın evinde ortaya çıkıp onu öldürmüştü.

    Halloween Kills, 15 Ekim 2021'de izleyici karşısında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top