Hesabım
    Oğluyla Birlikte Göle Açılan Naya Rivera, Kayboldu!

    Naya Rivera'yı arama çalışmaları sürdürülüyor.

    Glee dizisinin yıldız oyuncularından Naya Rivera, 4 yaşındaki oğluyla birlikte tekneyle açıldığı gölde kayboldu. Kıyıya dönmesi gereken saatte ortaya çıkmaması üzerine, ekipler tekneyi aramaya koyuldu. Ancak Naya Rivera'nın oğlu tek başına bulundu. Oyuncuyu arama çalışmaları günün ilk ışıklarıyla birlikte devam ediyor.

    33 yaşındaki oyuncu Naya Rivera, Güney Kaliforniya'da bulunan Piru Gölü'nde Çarşamba akşamı tekneyle açılmıştı. Yanına 4 yaşındaki oğlunu da alan Rivera'dan o zamandan beri haber alınamıyor. Kıyıya geri varmaması üzerine arama başlatan ekip, Rivera'nın oğlunu teknede tek başına buldu ve sağlık durumunun iyi olduğunu basına iletti. Oyuncunun ailesinin şimdilerde büyük bir travma yaşadıkları söyleniyor.

    Naya Rivera, müzikal komedi dizisi Glee ile bir yıldıza dönüşmüştü. Son olarak Youtube'da yayınlanan Step Up: High Water dizisinde rol aldı. Başta menajeri olmak üzere hayranları ve dostları, oyuncunun kaybolması üzerine şok geçirmiş durumda. Menajeri Zack Taperman sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı: "Duyduklarıma inanamıyorum ve hala doğru olmadıklarını umut ediyorum. Yalnızca üzgünüm. 2009'da kariyerime başladığım zamanlarda ve Hollywood'a taşındığım ilk zamanlarda Naya Rivera gururla çalıştığım insanlardan biriydi. Ona tavsiye vermeme izin veren ilk insanlardan biriydi ve çılgınca geçen Glee günlerine başladık."

    Rivera ilgili yeni bir habere ulaşılması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top