Hesabım
    Alexandra Shipp'li Dram Filmi "Endless"tan Fragman!

    Endless, izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Romantik dram filmi "Endless"tan fragman paylaşıldı. Aynı Yıldızın Altında filminin yapımcıları tarafından hayata geçirilen Endless, erkek arkadaşını kazada kaybeden bir kızın hikayesine odaklanıyor. Scott Speer'ın yönetmeni olduğu Endless, Ağustos ayı içerisinde dijital olarak izleyici karşısında olacak.

    Midnight Sun, Finding Carter, I Still See You gibi genellikle gençlik yapımlarını yöneten Scott Speer'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Endless'ın konusu şöyle: “Endless”, birbirlerine deliler gibi aşık olan ancak ölümcül bir kazada ayrılan 19 yaşındaki Chris (Nicholas Hamilton) ve Riley’e (Alexandra Shipp) odaklanıyor. Chris kazadan sonra ölümle yaşam arasındaki arafta kalır. Riley’nin yas tutmasını izleyen acı içindeki Chris, bir süre sonra Riley ile iletişime geçmenin ve onunla yaşam ve ölümün de ötesinde kalan keyif verici ve son derece duygusal anlar yaşamanın bir yolunu bulur. Ancak Chris ve Riley eninde sonunda derslerin en zoru olan vazgeçmeyi öğrenmek zorunda kalır.

    Endless'ın oyuncu kadrosunda X-Men: Apocalypse, X-Men: Dark Phoenix, Love Simon, Straight Outta Compton gibi yapımların yıldızı parlayan genç oyuncusu Alexandra Shipp; IT, Captain Fantastic, Dark Tower gibi yapımlarla karşımıza çıkan Nicholas Hamilton; X-Men serisi, Piercec Brosnan'lı James Bond filmlerinin yıldız oyuncusu Famke Janssen; Ian TraceyDeRon Horton gibi isimler bulunuyor.

    Dram filmi Endless'ın 14 Ağustos'ta dijital olarak izleyicilere sunulması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top