Hesabım
    "Örümcek Adam: Örümcek Evreninde"deki Community Göndermesi Şaşırttı!

    Spider-Man: Into The Spider-Verse easter eggleri keşfedilmeye devam ediliyor.

    Sony'nin yarattığı Marvel Evreni'nin en iyi filmi olarak kabul edilen animasyon türündeki Spider-Man: Into The Spider-Verse bu kez easter eggleri nedeniyle gündeme geldi. Şimdilerde devam filmi üzerinde çalışıldığı bilinen Örümcek Adam: Örümcek Evreninde'nin bir sahnesinde Community dizisine yer verildiği keşfedildi. Daha doğrusu yeniden keşfedildi. Bu durum sosyal medyada olay yarattı.

    Christopher Miller ve Phil Lord'un işbirliği sayesinde hayata geçirilen Spider-Man: Into The Spider-Verse, çzigi roman hayranlarını fazlasıyla memnun eden bir animasyon filmi olarak akıllara kazınmıştı. Şimdi ise filmde yer verilen bir easter egg gözlere çarptı. Miles Morales'in amcası Aaron'ın apartman dairesindeki televizyonda Community'nin gösterildiği fark edildi. Televizyonda Community'nin ikinci sezondaki ilk bölümün pikselleştirilmiş versiyonu gösteriliyordu. Hatta doğrudan o karede, Donald Glover'ın karakteri olan Troy Barnes'ı Spider-Man pijamaları içerisinde uyanırken görüyoruz.

    Community'de böyle bir sahnenin yer almış olmasının nedeni, o dönemde başlatılan bir hayran kampanyasına destek amacıydı. Hayranlar, Donald Glover'ın The Amazing Spider-Man'de Örümcek Adam olmasını istiyordu. Donald Glover'ın yeni Spider-Man olabilmesi için oyuncu seçmelerine katılmasını Stan Lee de destekliyordu. Ancak Glover'ı Spider-Man olarak göremedik.

    Geçtiğimiz günlerde Chris Miller, Spider-Man: Into The Spider-Verse 2 hakkında yeni bilgiler vermişti. Söylediklerine göre filmde yer alan aksiyon sahneleri, ilk filmin çok çağdışı görünmesine neden olacak ve onu geride bırakacak. Neler olacağını bekleyip göreceğiz!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top