Hesabım
    Ethan Hawke'lı Tesla Filminden Fragman!

    Hawke, dünyayı değiştiren Nikola Tesla rolünde..

    Ethan Hawke, yenilikçi ve yaratıcı Nikola Tesla'nın biyografisinde kendisini canlandıracak. Filmin fragmanı yayınlandı ve görünüşe göre, Oscar adayı aktörü, mucidin en ikonik eserlerinden bazılarını yaratırken göreceğiz. Film, Tesla'nın farklı elektrik akımları ve isimsiz bobini de dahil olmak üzere en dikkat çekici keşiflerinden bazılarını kapsarken, bu yaşananlar sırasında gelişen diğer sosyal olaylar da hikayede yer alıyor.

    Eve Hewson'un karakteri, karavanda bir dizüstü bilgisayar açarken "Google'da Nikola Tesla'yı aratırsanız 34 milyon sonuç elde edersiniz. Bunlar sadece dört fotoğraf, bunun ötesinde işler bulanıklaşıyor." diyor. Kyle MacLachlan, Tesla'nın alternatif akım motoruna bağlılığını sorgulayan ve buluşa "zaman kaybı, pratik değil ve ölümcül" diyen rakip Thomas Edison olarak filmde yer alıyor. Tesla, Edison'un ona binlerce dolar borçlu olduğunu ve Donnie Keshawarz'ın canlandırdığı John Pierpont (J.P.) Morgan ile tanıştığını iddia ederken gerginlikler artıyor. Ayrıca, kişisel ve profesyonel bakıldığında, Tesla, Morgan'ın kızı Anne (Hewson) ile sorunlu bir ilişki sürdürürüyor.

    "Geceleri gizli bir laboratuvarda çalışıyorsunuz, dünyadan gökyüzüne şimşek atıyorsunuz" diyor bir kadın Tesla'nın heyecan verici buluşlarının çalışmalarına. Fragman ilerledikçe, synth müzik, cep telefonu ve bir barda ortaya çıkan teknolojinin sularında geziniyoruz. Hewson'ın canlandırdığı Anne, Tesla hakkında bir slayt gösterisi bile ekrana yansıtıyor. Aile olayları, çatışmalar, ünlü Tesla bobini ve 19. yüzyılın yenilikçi karakterini çevreleyen alkışlar... Tesla, Michael Almereyda'nın yönetimiyle sinemalara 21 Ağustos'ta geliyor!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top