Hesabım
    Bird Box'ın Devam Filmi İçin Çalışmalar Başladı

    Romanın yazarı hayranlara müjdeli haberi verdi..

    2018'de çekilen ve hem romanın hayranları, hem de sinema severlerle buluşan Bird Box, yayınlandığı dönemdeki izleyici sayısıyla rekor kırdı ve hala Netflix'in en çok izlenen filmleri arasında yer alıyor. Üzerinden geçen iki senede devam filmi hakkında tartışmalar hiç bitmedi ve müjdeli haberi romanın yazarı Josh Malerman verdi. Devam filmi için çalışmaların başladığını da resmi bir ağızdan öğrnemiş olduk. 

    Inverse.com, orijinal “Bird Box” romanını yazan yazar Josh Malerman'ın bu ayın ilerleyen bölümlerinde devam romanı “Malorie” hakkında konuştu. “Bird Box”ın potansiyel bir devam filmi de sorulduğunda Malerman, zaten çalışmaların başladığını müjdeledi ama herhangi bir detay paylaşmadı. Malerman, yaptığı açıklamada; “Çok şey söyleyemem ama gelişmekte olduğunu söyleyebilirim. Bazen garip geliyor tüm bu gizlilik ama ben bu oyunun içindeyim.” dedi.

    Hem orijinal roman hem de film, görünmeyen yaratıkların onlara bakan herkesin delirmesine neden olduğu kıyamet sonrası bir dünyada geçiyor. Sonuç olarak, hayatta kalanlar her zaman gözbağı takmak zorundadır. Kitap, ilk romanın olaylarından on yıldan fazla bir süre sonrasında geçiyor ve Sandra Bullock'un filmde oynadığı titiz Malorie'nin hikayesini devam ettiriyor. Netflix için "Bird Box"ın ne kadar büyük ve önemli olduğu göz önüne alındığında, devam filminin üretime girmesinin uzun sürmeyeceğini tahmin edebiliriz. Henüz resmi olarak hiçbir şey açıklanmadı ama 2021 yılında bu konuda hareketli günler yaşanabilir.

    Devam kitabının tanıtımında ve olası filmin sinopsisinde ise şu ifadeler yer alıyor; “Malorie ve çocukları nehri emniyet altına almak için on iki yıl sonra hala kürek çekiyor. Akıl sağlığı ve çılgınlık arasında duran tek şey ise her zaman olduğu gibi bir göz bağı. Dünyayı takip eden yaratıklara bir göz atmak, kişiyi tarif edilemez şiddete sürükleyecektir. Hiçbir açıklama kalmadı ve hiçbir çözüm yok. Malorie'nin yapabileceği tek şey hayatta kalmak ve çocuklarına bunu yapabilmeleri için sert bir irade kazandırmak. Tembellik yapmıyor, onlara anlatıyor ve asla göz bağını çıkarmıyor. Daha sonra imkansız bir haber geliyor. Bu haberle birlikte, Malorie ilk kez umut ediyor. Çok sevdiği ve öldüğüne inandığı biri yaşıyor olabilir.”

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top